Petice.com

Petice za ukončení pokusů a testování na zvířatech

18 000 podpisů! Volte č. 5 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT a pomozte nám zakázat pokusy a testování na zvířatech. Děkujeme.

Nepřihlášený uživatel#1 Oct 02, 2020, 04:51
Dúfam že to vyjde
Nepřihlášený uživatel#2 Oct 02, 2020, 10:15
Mam zvirata moc rada. Myslim, ze vyvoj, vyzkum leciv dostava velke dotace. Nevim, zda by to bylo mozne ale pry jdou naklonovat jednotlive lidske organy, to by se musel ale naklonovat cely clovek. Kdyz se najde lek na rakovinu, nebo ruzne nemoci na kom to maji ve vyzkumu zkusit? Me je lito kazde mysky, opicky, kez by to slo udelat jinak. Jedine to opravdu pouzivat jen v nezbytnych situacich, minimalne, ne na kremy - kosmetiku, ale jen pri leku na tezkou nemoc. Me je z toho spatne. Pro me je to bezmoc. A bohuzel vec, ktera se asi tezko zmeni. Pripada mi to zrudne. Bohuzel, ostatnim lidem ne, jde prece "jen o zvirata". A kdyz jde o mysky , no to je uplne nezajem. Plesakova Dana
Nepřihlášený uživatel#3 Oct 02, 2020, 14:46
Už toho bylo dost nechme zvířata nadàle trpet
Nepřihlášený uživatel#4 Oct 02, 2020, 20:52

Re: :-(

#2: -Zdravím paní Dano, tak s takovým názorem bych se moc nechlubil. Vy máte ráda zvířata ale ne zas tolik, aby se na nich zkoušely léky na těžkou nemoc...jen vyjímečně...BRAVO, to jste to narovnala když jen vyjímečně na těžkou nemoc... A kde je ta hranice vyjímečnosti? Snad si nemyslíte, že na nich testují různé rýmyčky??? Že vás hanba netříská...

Nepřihlášený uživatel#5 Oct 03, 2020, 10:18
Zvířata mám ráda a nejsou mi lhostejní a vůbec se mi nelíbí pokusy na zvířatech, vždyť i oni mají duši
Nepřihlášený uživatel#6 Oct 03, 2020, 10:20
Zvířata mám ráda a nejsou mi lhostejní a vůbec se mi nelíbí pokusy na zvířatech, vždyť i oni mají duši
Nepřihlášený uživatel#7 Jan 25, 2021, 16:44
Stop zvířat žádné tirani
Kopretinka4789#8 Jan 25, 2021, 16:46

Re:

#1: -  

Stop zvířat žádné příspěvky tirani 

Nepřihlášený uživatel#9 Sep 12, 2022, 21:52

Re: na kom zkusit? Kriminalnici pedofilove a jiny lidsky z-rdi.

#2: -  

Nepřihlášený uživatel#10 Sep 20, 2022, 11:14
Nikdo nemá právo unášet, věznit, trýznit a rozhodovat o životě jiných bytostí!

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Placená propagace

Petice.com bude tuto petici propagovat mezi 3,000 lidmi.

Zjistit více...

Vyberte si rozpočet
Platební metoda
Platební metoda