Petice za rekonstrukci Horáckého zimního stadionu
Pánové, nebo jedinec,
blééé, spartak jihlava, se-ru na DUKLU, hala není jen pro jihlavský hokej, ale pro celý kraj. Jen nekulturní člověk nevidí co tu chybí.
Je to hala, která bude sloužit VŠEM.
Re: Re: Re:
Jsem Jihlavák a fanda FCV, ale ty si ser na záchodě a na fotbal nechoď, takový blbce na stadionu nepotřebujeme.
Dukla si novy svatostanek proste zaslouzi. Chodim na hokej uz deset let pravidelne, a zazil jsem kdyz byla uplne na dne prvni ligy. Pak to prevzal béďa a od ty doby dukla jen a jen stoupa nahoru a to je moc dobre. Viz letosni baraz! Kdyz fotbalova vysocina postoupila poprve do gambrinus ligy, mesto zaplatilo novou tribunu a pote i vyhrivany travnik. A ja verim, ze i dukla se dočká!!! Prosťe kraj vysočina si multifunkční halu zaslouži a kde jinde nez v krajskem meste vysociny! Hcd olééé
Fotbal je pi.. vina..
Re: Re: Re: Re:
Si myslím že multifunkční hala na vysočině chybí a měla by být v centru Vysočiny tedy v Jihlavě.
Sem velký fanda jak FCV tak HCD proto nechápu nekteré názory . Tyhle dva kluby jsou pro Jihlavu a Vysočinu dobrá reklama a kulturně sportovní vizitka .
Re:
Na to zapoměň. Zbytek kraje " územního paskvilu zvaný Vysočina" rozhodně nesouhlasí s podporou rekonstrukce stadionu Dukly Jihlava. Klub výkladní skříň minulého režimu, uměle vytvořený přesunutím za dob temného období 50 let do Jihlavy z Olmíku si opravdu toto nezaslouží.
Re: blééé
V Jihlavě chybí parkovací dům . Na prvni ligu stači ten zimáček . Nevím kolik se tam vejde lidí ale aspon muže Ščerban pořadně napálit vstupný . No a misto toho kravína postavte parkovací dům.
Re: Re: blééé
Pokud nevíš, tak neplácej blbosti a jdi na radnici a abys věděl co tam máš za kamarády, kteří kecaj stejně jako ty.
A já na Tebe bléééééééju jako ty na DUKLU.
Tvl na Slavku 1700 lidí. Na co chcete nový zimák ? Už se proberte!
Re:
za mě jako fanouška stačí střecha a zázemí pro hráče a fans alespon
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
#11: - Re:
To se neboj kamaráde. Jsem z Jihlavy a velký fanda FCV . Na Duklu seru i když chápu tu historii . To už je ale pryč.