Petice za bezpečnou Příbram
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Díky!
Zatím to vypadá nadějně, doufejme, že naše slova dopadla na úrodnou půdu.
Re:
Rozhodně je to úspěch! Ale bohužel nebyl jediný, tak snad se jim bude stejně dobře dařit i nadále.
At všichni, kdo berou dávky a jsou víc jak půl roku nezaměstnaný, každý den v 6 ráno se hlásit na úřadě, kde jim bude přidělena práce, kterou musí dotyčný vykonat. Jestli to udělá za hodinu, nebo za pět je jen na něm. Nepřijdeš, nebudeš makat, nemáš nárok na dávky a šup s tebou do lágru kde bude muset makat, nebo nebude žrát.
Je to utopie, ale jinou medicínu já neznám.
Re:
neznám slovensko - romskou národnost.To je nějaká nová???Buď je to rom nebo slovák.
Re:
#87: - Jenže když to uděláš takhle obecně, že kdo neni zaměstnanej půl roku, nebo jiný období, tak zas budou některý lidi znevýhodnění aniž by za to mohli. Studenti bez praxe, Maminy po mateřský... Já neříkám že je to špatnej nápad, sám bych něco takovýho taky zavedl, ale dokážu si představit lidi, pro který to bude peklo. Student co chodí na VŠ a pak mu daj do ruky koště, protože není nikdo schopnej pro něj najít pracovní místo.
Nadruhou stranu, pro ilustraci jak to v tomhle státě funguje... Moje ségra, která nemohla dlouho najít práci chodila po brigádách noční, odpolední, ranní, měla asi tři naráz, chodila s takovou tou reklamou co má člověk na zádech je naby si zaplatila nájem. A když přišla na pracák, že má asi o 300 korun menší příjem než minimum jestli jí to doplatí, tak jí řekli že by nesměla pracovat. Pak by měla nárok.
Re: Re:
Ano,pokud jsi vysokoskolak,mohl by si delat pro mesto nejakou administrativu. tady jde o to,aby se hlasili v 6 rano a nemeli roupy delat po nocich mejdany atd. klidne je i lip zaplatit. pokud by rano prisel vozralej a zfetovanej mel by smulu. na ne plati jen tvrda ruka.
Re:
Pred mnoha lety tu bylo jedno největší zastoupení skins lidé nám nadávali to plešatejch šmejdů ale nikdy tu nebylo to co nyní.Je na čase staré dobré časy vrátit. Mesto bylo bezpečné ne jako nyní.Naco demonstrace prostě je vyhnat.
Re: Všem rasistům
Nic ve zlém ale až vás ten člověk jen okrade tak budete mluvit jinak.Mam děti a představa jak nákej nemakačenko mlátí mé dítě mě děsí.Jak chcete situaci řešit.Děte večer ke křižáku je přemlouvat. Sama pochopíte,že nic jiného nepomahá.
příští rok přibudou další
Slyšela jsem to nedavno :(
| This discussion has been closed. |
Chtělo by vzít tuto situaci do svých rukou a vyrazit do města s obuchama a klackama né na protesty na TGM. Ale bohužel lidé v Příbrami sem moc bojí nato aby něco vyvedli a vzali věc do vlastních rukou. Jelikož hlavouni z radnice nám stejně nepomůžou jelikož oni jsou z větší části příčinou toho co se tu děje...