Petice za bezpečnou Příbram
Re:
Ano, jelikož město příčinu není ochotno řešit, rádi bychom alespoň docílili maximálního zmírnění důsledků.
Děkujeme všem za podporu!
Re: Re:
Přesně to jsem měla na mysli.. to je příčina všeho bordelu tady, jen jsem to nenapsala na plnou hubu :D
a člověk se nebál pustit dítě samotné do školy a ze školy a na nákup a do zájmového kroužku.. a za kamarády.. a já abych se nemusela bát také vyjít na ulici beze strachu z přepadení a oloupení.
Chtělo by to aby přijelo hodně moc fašounů a dali jim přes ty černý držky...Uvažujte spíše o svolání demonstrace...Stát nám nepomůže, možná posílí hlídky z našich daní ale ty stejně budou jen buzerovat více řidiče a o tohle se starat nebudou, jen tady budou další zakomplexovaní blázni pokutovat slušný lidi
...už je nejvyšší čas
ím j
Nebydlím již několik let v Příbrami,ale mám tam rodinu a přátele. Doufám,že to k něčemu bude,držím pěsti,ať máte štěstí,ať se situace brzy vyřeší. Je to šílené,číst co se tam nyní děje. Ikdyž Příbram byla vždy vyhlášená jako mafiánské město,ale doufám,že nikdy to nebude cigánské gheto! Držte se obyvatelé! Jinak bych ještě třeba vymyslela petici pro policajty,aby měli větší pravomoce,ikdyby je jen seřezat,parchanty,nebo rovnou střílet,pro policajty bez následků.
S pozdravem rodilá Příbramačka
stlačená tma...
Jsem příbramský rodák,rodné město navštěvuji několikráte do roka.Mám přirozený zájem o dění v rodném městě i když zde již několik desítek let nežiji.Souhlasím s obsahem petice a držím všem občanům Příbramě palce ve snaze o větší bezpečí,vždyť policajtů máme nejvíce v Evropě.Jen kašlou na svou základní povinnost a mohou si jí psát na služební auta jak chtějí,když se jí v praxi nedodržují!!Co dělá Městská policie?Je plná protekčních lidí,kteří se snaží jen plnit obecní pokladnu výběrem pokut,např.za rychlou jízdu aut??Hanba magistrátním úředníkům!!!
| This discussion has been closed. |
Jen by to ale chtělo vyřešit příčinu a nemuseli bychom se zabývat důsledky !!!