Petice za bezpečnou Příbram
rasismus
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Já mam také zkušenost s tímhle napadáváním...Teda ne přímo já ale moje přítelkyně.Když šla do práce v 1 odpoledne na druhou polikliniku na autobus tak tam stál ten šm..... co bydlí kousek od zastávky....Začal na ní řvát urážky, plival na ní, a natahoval ruku, tak mi řekněte co je to za způsoby ????Takováhle promiňte špína tu nemá co dělat !!!!! Chci konečně zpravedlnost !!!!
Co se týká bezpečnosti v Příbrami,je opravdu nízká.Pokud si dotyční vyhlížejí i děti,tak se s tím musí něco vážně udělat.V mém okolí vím o dvou případech přepadení dětí okolo 12let.Jednou zezadu škrcením a v druhém případě dokonce nožem.Pokaždé chtěl peníze a mobil.Takové dítě si do budoucna odnáší psychycké potíže.
Re: Všem rasistům
Podepsat každý kde koho nemůže, proto se k podpisu zadává e-mailová adresa. Leda, že by si někdo dal tu práci a založil si x falešných e-mailů.
Re: Re: Všem rasistům
#57: Autorka - Re: Všem rasistům
ta adresa se ale nevaliduje, takze tam muze kazdej napsat treba [email protected] a je to
Re: Všem rasistům
Tak myslím, že dobrem toho moc nevyléčíte, paní/slečno Majdo :D Čím lepší budeme, tím víc nás budou tito občani vycucávat a tím do větší pr.dele se dostaneme.. Ale vaše naivita je rozkošná!!!
masakr
Re:
Pěkně jste to napsal,Příbram je tím nechvalně známá..tam policajta venku nepotkáte..
Re: Re: Re: Všem rasistům
#58: Rommel - Re: Re: Všem rasistům
Pochybuji, že by si s tím někdo dával tu práci, vymýšlel jména, e-maily a falšoval tady stovky podpisů. A pokud by to někoho napadlo, tak bych ho tímto ráda odradila, ničemu by tím nepomohl.
Děkuji
Re:
Na to se zeptejte městského zastupitelstva a policejní vrchnosti, ráda bych Vám odpověděla, ale není to v mých silách.
| This discussion has been closed. |
Všem rasistům