Petice proti změně zimního času na letní
Re: Re:
úplně šumák jakej bude čas, tady jde o to aby s tím pořád nešíbovali. To je oč tu skutečně běží. A biologický hodiny se tobě a tvým dětem tímto srovnají. Takže se zamysli.
Čím jsem starší, tak mám pocit, že tahle kravina na mě více doléhá. Proč se neustále snažíme přeonačit přírodu?
Zrušit, okamžitě!
PETICE PROTI BABIŠOVI - PODEPISUJTE !!!!!!!!!!
PODEPIŠTE PETICI ZA ODVOLÁNÍ ANDREJE BABIŠE:
https://www.petice24.com/petice_za_odstoupeni_andreje_babise
BABIŠ MUSÍ BÝT "ODEJIT" Z VLÁDY A MINISTERSTVA !!!!!!!!
BABIŠE DO KOŠE !!!!!!!!!!!!!!!!
Re: Re: Re:
Vzduch ste nasal spise vy, nebo vite i neco jine nez urazet? Cesky jazyk s chybama bude spise tim, ze nejsem rodila mluvci a mam tu zdvorilost psat tady cesky. To vas asi nenapdlo co?
Re:
To jako už i v létě budeme muset večer sedět doma, protože bude brzy tma? Jsem absolutňe proti zrušení!!! Chápu že knihomolům a podobným lidem to jedině vyhovuje, ale lidi kteří se věnují sportům, jsou vytížení a jsou rádi venku třeba jako já, tak si po práci nebo třeba po škole rádi zajdou zajezdit si na koni nebo na kole. Však za tmy to není vůbec příjemné. A dříve, abychom to stihli za světla to opravdu nejde.
Jeden čas - letní
Souhlasím jen s jedním časem. Nicméně preferuji letní, nikoliv zimní.
Re: Letní je lepší
Napadlo Vás někoho, že letní je mnohem lepší? V létě je vidět do 22.00, což je super!
Bohuzel Vas musim zklamat. Neexistuje zimni a ketni cas. Existuje pouze jeden cas. Jiz tisice let. Jedna se o astrologicky cas pri kterem je ve 12 v poledne slunce nad hlavou. Na tento cas jsou jiz za tisicileti nastaveny nase biologicke procesy. Jsou na nej nastaveny vsechny slunecni hodiny na svete. A ten musi byt zachovan. Je to ten ktery se pouziva v zime. Tzv. Letni je fikce. Ja mu rikam komunisticky. Nesmyslnost. Zadny den kvuli zmene casu nebyl a nebude delsi. Je to jen v3 vasi hlave. Domluvte se se zamestnavatelem ze chcete chodit do prace rano o hodinu driv a mate to vyresene. A nemusime kvuli tomu zavadet spatny letni cas.
| This discussion has been closed. |