Petice.com

PETICE proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"

PROSÍME O VAŠI SPOLUPRÁCI

Nepřihlášený uživatel#1 Dec 18, 2015, 06:48
Držím Vám palce. Je to neštěstí , že se to vůbec řeší - to je příma depravace dětí. Jakákoliv propagace homoseksuality by měla být postihována právně.

Matěj
Nepřihlášený uživatel#2 Dec 18, 2015, 17:21
Rodina je základ státu a žádný anachronismus. Genderová politika je pouze jedním z mnoha nástrojů manipulace s občanstvem a přípravou k vytvoření "jednotného typu člověka" podle vzoru bývalého SSSR "vytvoření sovětského občana" . Z hlediska budoucnosti prostě jenom manipulovatený otrok konzumu. Bez hodnot a morálky. Ing Dag Raška s celou rodinou
Dag#3 Dec 18, 2015, 17:23

Rodina je základ státu a žádný anachronismus. Genderová politika je pouze jedním z mnoha nástrojů manipulace s občanstvem a přípravou k vytvoření "jednotného typu člověka" podle vzoru bývalého SSSR "vytvoření sovětského občana" . Z hlediska budoucnosti prostě jenom manipulovatený otrok konzumu. Bez hodnot ,morálky a historické sounáležitosti.  Vytvoření mono-světa bez rozdílu kultur a názorů. Ing Dag Raška s celou rodinou

mirek#4 Feb 29, 2016, 10:17

hezký den, rodinu a manželství tvoří manžel, manželka a dítě. NE tedy manžel, manžel, dítě nebo manželka, manželka, dítě.

to neustálé se pokoušení o změnu významů slov je zvrácené, protože i zákony se formulují slovy.

Gay#5 Jul 13, 2016, 20:35

Souhlasím, do kriminálu se všemi nesezdanými páry, které vychovávají děti a stejně tak se všemi svobodnými matkami. 

zdenka#6 Jul 16, 2016, 16:09

nepodporuji paní poslankyni!

Paní poslankyni nechci podpořit,protože uráží druhé lidi.A k těm,co se vyjadřují,že gayové jsou perverzní,heterosexuálové jsou všichni andělé?!! Tam i tam se najdou různí jedinci- jen homosexuály se sleduje jaksi více.Jen zmíním hetero "tatínky "opilce,násilníky,nevěrníky,prznitele svých vlastních dětí nebo děti partnerek.Jsou všichni hetero muži svatí?Jistě ne!Tak proč homo lidé nemohou vychovávat děti?Vždyť nejsou o n ic horší rodiče jako většinoví!

Denisa#7 Mar 16, 2018, 21:00

Nesouhlas

Dobrý večer. Nemohu nechat tento příspěvek bez ohlasu. Je pro mne naprosto nepochopitelné, co dokáží lidé vypouštět z vlastních úst a přitom klidně spát. Zasloužila bych každému homofóbnímu jedinci poznat aspoň jednoho homosexuálního člověka, protože mám dojem, že 99% lidí s námi nepřišlo nikdy do styku. Hlavně ti zeshora. Většina lidí nás dává do jednoho pytle s názvem PRIDE. Mě samotné vadí, jak se tito lidé chovají. Proč ze sebe dělat My little pony sektu, když se tak v reálném životě nechováme. Těchto akcí se nezúčastňuji a ani nikdy zúčastňovat nebudu. Jsem normální dospělá žena, která má práci jako každý jiný člověk, byt, mazlíčky a milující partnerku. Nevidím důvod, proč by jsme nemohli vychovávat dítě. Jsem si jistá, že by jsme dokázali vytvořit stejně funkční a milujícící rodinu, jako dokážou vytvořit heterosexuální páry, dovolím si říct, že většina by to zvládla i lépe než kterákoliv tradiční rodina. Jsme si rovni. Jsme pořád stejně vychovávaní lidé jako ostatní. Studovali jsme stejné školy a pracujeme stejně jako vy pro náš stát.

Myslím, že není potřeba pokračovat. Věřím, že  se stejně do budoucna nic nezmění, dokud nás budou řídit lidé zmínění v příspěvku.

Hezký večer.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.