Petice proti snížení dotace města sportovnímu klubu AZ Havířov
1) AZ je jediná pozitivní věc, za kterou mohu být jako havířovák hrdý, co se celonárodního pojetí týče ( a to nejen díky srdcařům A-týmu a jejich fandů, ale také díky restartu (r.2010) výchovy mládeže, o které bychom (pokud se podaří udržet stejná úroveň) za necelých 10let hodně slyšeli a o to větší měli možnost být hrdí na své město)
2) V souvislosti s nejhorším ovzduším v našem regionu je pobyt na ledě tou nejzdravější a co do prašnosti nejčistší formou trávení volného času, aniž by se musely vynakládat složité finanční prostředky na výjezdy do hor, návštěvy solných jeskyní atp. Pokud chce radnice zastavit migraci lidí z města, tak to není jen o zajištění práce, ale také o zastavení stěhování díky respiračním chorobám našich dětí. Každý dětský lékař potvrdí pozitivní vliv a zlepšování dýchacích problémů při pobývání v hale na ledě!
Města
Souhlas, myslím že ne jen tento klub, ale i ostatní mají spoustu zvučných jmen které vyrůstaly v našem městě.
Ať je to kterékoliv sport. Odvětví např. Hokej a David Pastrňák začínající v NHL. A mnoho dalších.
kdyz nepotpori sport, tim potpori kriminalitu.co je lepsi?
Za sebe můžu říct, že jsem hrdý na to, že můžeme s klukem trénovat v Havířově.........Snížíte dotace.............snížíte úroveň!!!
Re:
Co k tomu dodat,jen to,že už je po volbách a sliby zapomenuty !!!!!
Zajímalo,by jistě více obyvatel Havířova ,o kolik si snížila rozpočet radnice!!!!
Nesouhlas
Zcela nepochopitelný krok vedení města. Na jedné straně je zde evidentně dobře fungující klub se stále rostoucí základnou mládeže a celkovou prestiží klubu, na straně druhé snaha klub za dosavadní snahu snížením dotace v podstatě potrestat. Jsem otcem dvou kluků, kteří za klub hrají, osobně se angažuji v přípravě těch nejmenších a sám jsem jako žák tímto klubem prošel. Stejně jako ostatní rodiče jsem se těšil nejen na druhou ledovou plochu, ale hlavně na rekonstrukci zázemí včetně sprch a sociálních zařízení. Lidé rozhodující o přidělení dotace nemají absolutně představu v jakých hygienicky nevyhovujících podmínkách malí kluci tráví čas. Bylo by fajn, kdyby se alespoň obtěžovali na vlastní oči se o pravém stavu věcí přesvědčit. AZ Havířov je jeden z mála dobře a transparentně fungujících subjektů v tomto městě, má největší základnu jak fanouškovskou tak mládežnickou, je to troufám si říci jediný havířovský subjekt známý napříč celou naší zemí a takový subjekt budeme trestat?!! Je to ostuda a nepochopení těch, kteří takto rozhodují. Je na nás všech zainteresovaných, abychom jim dali náš nesouhlas pocítit a v příštích volbách jim to spočítali i s úroky.
jsem pro, ale jen pokud ty dotace pudou na mladez, ackove tymy by si prachy meli zajisti sami
Re:
Ćo se týče áčkových týmů,je to bohužel jejich povolání,dnes už se nemusí schovávat za profesi horníka a měli by dostávat odpovídající plat stejně jako radní !!!!
nesouhlasím s nesmyslnou peticí, už fakt nevíte coby
This comment has been removed by the person who wrote it.
klubu který propaguje město po celé republice,vytáhl jse sám s problémů za které neslo odpovědnost techdejší vedení a i město které v té době na hospodaření dohlíželo a to byla dotace zhruba o 10mil. větší přitahuje mládeš ke sportu lidi na stadion,dosavadní sponzory jsi sehnal sám bez přispění města což jinde vždy tak není by jse nnělo přidat a ne ubrat,přeci když dobře pracuješ tak ti přidám-
Šetří se všude, tak proč by např. kultůra nebo životní prostředí mělo šetřit 2x tolik, protože sport šetřit odmítá. Proti sportu nemám absolutně nic, ale když šetřit, tak bez rozdílu a lobistických priorit. Důsledek toho, že Havířov sežere za rok víc než vydělá, což není ve zdravé ekonomice problémem. Horší je, když se to vymkne z rukou a úroky z úvěrů začnou přerůstat přes hlavu. Pak nastupují úspory na kterých je spravedlivé podílet se společně bez rozdílu zájmových skupin.
Dotace ?
Jen na mládež, u mužů na led, dopravu... Takže ano, klidně zkrátit, mě na firmě taky nikdo nic nedá.
Re: Re:
Ano máte pravdu, je to jejich profese, ale nejsou to ani radní ani poslanci, ani hasiči ani policisté. Jsou to normální řadoví zaměstnanci a není normální aby jim někdo z veřejných rozpočtů platil výplaty. Nevím kde pracujete Vy, ale zkuste si zajít na město, ať Vám přispívá na výplatu. Nechápu..
| This discussion has been closed. |