Petice na podporu prezidentského kandidáta Tomia Okamury
Poslední roky mám pocit, že se v našem státě házejí klacky pod nohy lidem, kteří používají vlastní hlavu a nepoklonkují... Pan Okamura je člověk s vlastními rozumnými názory, které také umí odůvodnit a objasnit... To se bohužel spoustě lidí nehodí... Má mou plnou podporu... Vydržte, Tomio..!!
Re: Nedejme se :-)
Budoucnost je v našich rukách!!!
Podpora prezidenského kandidáta Tomia Okamury
Re: jj
Bojí se že bude prezidentem a tak dělají vše proto aby jej dostlali ze hry o křeslo nejvyšší.
znovu se postavit na své vlastní nohy
Jsem pro sečíst hlasy ještě jednou nebo u dvou různých firem
Re: Jsem pro sečíst hlasy ještě jednou nebo u dvou různých firem
#242: Honzicekcz - Jsem pro sečíst hlasy ještě jednou nebo u dvou různých firem
Ano, jsem pro sečíst hlas ještě jednou
Re: Podpora prezidenského kandidáta Tomia Okamury
#236: Ota - Podpora prezidenského kandidáta Tomia Okamury
Naprostý souhlas. Všichni víme, komu vadí snaha vymést Augiášův chlév.... Jsem pro to, u kandidátů, kteří neprošli počtem hlasů, provést absolutní kontrolu všech dodaných hlasů, provést faktický součet (opravu a doplnění do součtu těch, které jsou vlastně platné - např jiné trvalé bydliště, či datum narození místo RČ). Proti tomu by již žádný z kandidátů nemohl nic namítat. Myslím si, že tímto sítem by p. Okamura jistě prošel. To by ovšem bylo proti srsti těm, kteří se postarali o to, aby jim už nepřekážel v realizaci svých zlodějin..............
Pryč s vládou plnou kriminálníků a myslící jen na sebe
Moc ti fandím Tomi, je na čase, aby všichni ti, co nevládnou lidem,
dostali přes prsty.
Liberec
Re: Mrtvá demokracie
#26: Jakub Cvach - Mrtvá demokracie Tomio Okamura je chudinka, musí si stěžovat jako malý chlapeček ... prezident ... hahaha ... vždyť je to jen vychcaný obchodníček. Jde mu o moc a o prachy ...čechojaponský hybrid.
Okamura na hrad
| This discussion has been closed. |