Petice na podporu trenéra Michala Jägera
Pan trenér má mou podporu. Tohle mělo zůstat v kabině. Hold dnešní chování mládeže (bohužel více méně mích vrstevníků) je ostudné. Když jsem hrál fotbal za mladší žáky tak takový pojeb po špatném zápase byl naprosto normální. A nikdo si nestěžoval, vzali jsme si to k srdci a makali.... Hold jiná doba...
Co dodat je to trenér jako každej jinej a k tomu patří pořádný seřvání jednou za čas svím způsobem je to i menší motivace konec konců s prominutím jsou to kurva chlapy nemůžou si myslet že je celej život maminka s tatínkem budou hladit po hlavičce a říkat jo Honzíčku nás hraješ perfektně a navíc pokud já vím tak si ten hokej vybere člověk dobrovolně tak jestli se jim nelíbí že jim trener řekne jak se věci maj a dal jim i prostor pro to aby mohly mluvit taky tak ať se seberou a tahnou do prdele oni ať jdou hrát třeba fotbal nebo něco jinýho cokoliv jestli si myslí že tam na ně řvát nebudou a to budou to si sakra pište že budou !! za tu dobu co sportuju ať jako malej fotbal po čase nějakej ten pátek basketbal pak nějakou dobu box ale v životě v životě !! jsem nezažil že by mě někdo neseřval v životě ne !! a do dnes toho nelituju protože vím co jsem dělal blbě a co ne ten trener je miluje je to jeho tým má v tom kus sebe tak snad se s tím musí dát něco dělat ne ? kdo to jako rozhodl že má odstoupit od postu trenéra. Barbie ?? no tak nebudem chodit okolo horký kaše a řeknu to od huby jsme do prdele chlapy vždycky to tak bylo a vždycky to tak bude že se bude řvát vyhrávat ale i prohrávat !!! o tom je sakra sport !!!! já toho trenera osobně neznám ale za to co řekl bych si vzal osobně k srdci a trochu se podle toho choval něco mi to dalo a to jsem tam neseděl mezi těma hráčema ! fákt trenér může bejt každej blbec ale dobrej trenér ten se těžko hledá a podle jeho proslovu to byl je a zřejmě i bude dobrej trener !!!
Martin A.
Podpora trenérovi...
Trenér je frajer
Když jsem se na to včera díval, hned se mi vybavily podobné pojeby, které jsme dostávali v kabině, když jsem hrával také jako junior. Musím říci, že PAN trenér je borec a frajer. Vůbec mu není jedno, kam jejich hra směřuje, od toho je přeci trenér ne? - je to srdcař !
Osobně bych ty fracky a bafuňáře klubu vyhodil. Pokud Ti kluci nebudou nad sebou mít pevnou ruku nikdy to nebude dobré.
Ale to je typický obraz dnešní doby. Přál bych jim vojnu jako sůl, to by si alespoň uvědomili, že nic není zadarmo a pokud chci něco dokázat, musím makat.
This comment has been removed by the author of the petition.
| This discussion has been closed. |