Petice na podporu trenéra Michala Jägera
Re: Plná podpora, naprosto adekvátní reakce trenéra, co k tomu dodat víc. držíme palce!!
Honza
Choroba zvaná nepoznám hranicu(správania sa)...ktorá ani nepozná hranice(je aj u nás)...
Chlapci by mali vedieť , že ten kto si dá takúto námahu bojovať z nedbalosťou a nezodpovednosťou , tak ten ich chce niekam posunúť. Mám pocit , že to mal pán Jager vopred pripravené (poznámky) a vopred mu bolo jasné že nebude vôbec populárny a napriek tomu to spravil. Cesty k úspechu sú rôzne a toto je cesta možno pre niekoho nepochopiteľná ale účinná .... Alebo môžu veriť sloganom z médií a reklám (MTV style...si jedinečný , len chci to čo mi predávame) , ale potom nikdy nesiahnu na dno svojich síl. A pocit dal som do toho všetko , je jediný ktorý im môže niečo plnohodnotné dať, v športe aj živote.
Pokud hošani nechtějí respektovat pravidla a trenéra, tak ať jdou házet lopatou !! Možná z nich pak něco bude ....a opakuji možná.Jsou to smradi ,kteří nemají respekt k ničemu a nikomu a říkají si sportovci....leda kulový a ne sportovci na tož hokejisti.Šampóni nadlidský :/.Tak ať jdou makat,jsem zvědavá,jestli se s nima nějaký zaměstnavatel bude crcat a přemlouvat je aby dělali co mají ...Ani prd,tak ať se předvedou hvězdy ! A Pane Trenére,před Vámi já smekám a doufám,že se na svůj post vrátíte,a pak uděláte čistku a začnete od nuly !!!
Re: Trenér
Přesně..jen bych řek, že ve vedení kubu je jistej Vlášek , čili papínek toho co tam byl jmenován. Takže mladýmu smradovi se nesmí nic říct.Vlášek asi bude i nějak zainteresovanej v zastupitelstvu.
| This discussion has been closed. |