Petice na odvolání guvernéra ČNB Miroslava Singera
Děkuji bankovní radě ČNB za snížení životní úrovně a za znehodnocení úspor.
Zrušení ČNB
Re:
Nešil! Slavné USD mají namířeno do kopru, na to není třeba být ekonom. Jako bezpečná investice neposlouží ani ve snu.
Jiný názor
Mimo jiné ČNB ma za úkol chránit makroekonomii ne mikroekonomii.
5.11.podepsal Kellner dohodu se Španěly o koupi O2 za 64 miliard Kč- platba měla proběhnout v Kč,
Španělé údajně dali Kč přednost před Eurem pro její stabilitu.
7.11. devalvovala ČNB Kč o 5 %,
8.11. proběhla směna Kellnerových Eur na Kč, dostal za ně o 5% víc- zisk 3,6 miliard se dělí na 2,5 miliardy pro Kellnera a miliarda pro členy rady ČNB, co hlasovali pro oslabení koruny.
Víc v tom není, další kroky ČNB budou následovat, až bude zase probíhat podobný obchod desetiletí.....
Re: Jiný názor
Bolševickv myslící "ekonom" nepatří do čela ČNB!
Kdysi mne komunisti zařadili mezi "reakcionáře" a jako takového, bezprávného občana II. kategorie, mne celá léta sprostě okrádali. Dnes, jako důchodce, mne bolševický pohrobek Singer drze zařadí mezi "prohrávající" (jeho vlastní vyjádření) v jeho nesmyslné akci a okrade mne znovu. Zcela po bolševicku požaduje, aby zisky (navíc pochybné) jedněch (údajně "exportérů" či "zaměstnanců", pravděpodobně Singrů) zaplatili druzí - třeba zrovna důchodci.... Jeho akce je stejné svinstvo, stejná krádež a obávám se i stejná zhovadilost, jako byla kdysi, v zájmu skvělé komunistické budoucnosti, měnová reforma 1953. Občané ji zaplatili, jen ten komunismus se nekonal. Dnes v zájmu jakéhosi skvělého budoucího hospodářského rozvoje "našich exportérů" (ve zmatených představách Singrů) okrade Singer a spol.spořivé občany zcela ve stylu komunistů znovu. Patří vykopat tam, kde nebude mít možnost škodit.
Re: Bolševickv myslící "ekonom" nepatří do čela ČNB!
rozšíření petice
..prosím vkopírujte tam někdo do komentářů:
http://www.novinky.cz/diskuse?id=342527&articleId=/ekonomika/320257-centralni-banka-natiskla-pri-intervencich-uz-200-miliard-korun.html§ionId=5
,
odkaz na petici: http://www.petice24.com/forum/71393
porušení ústavy
| This discussion has been closed. |