Petice za zrušení pandemického zákona
Velká víkendová akce proti pandemickému zákonu
NIKDY už žádny
Buchenwald Ravensbrück Osvětim Jasenovac Majdanek,
Bergen – Belsen Dachau Flossenbürg Gross – Rosen Herzogenbusch Kaiserwald
Kulmhof Krakov – Plaszow Lichtenburg
Mauthausen Natzweiler Neuengamme Oranienburg Ohrdruf
Sachsenhausen Sobibór Stutthof Terezín Treblinka
Zacalo to NORIMBERSKYMI zakony a skoncilo to NORIMBERSKYMI zakony .
Dnes to zacalo PANDEMICKYMI zakony a skonci to
NORIMBERG-2 !
Také to mám daleko, ale děkuji všem, kteří dorazí, budu v duchu s vámi. Nenechme se uspat zdánlivým rozvolněním, je to podezřelé.
Jdeme!
Dříve jsem sledoval a fandil jen z domu, teď jdeme na akci celá rodina. Je potřeba se zvednout ze židle a ukázat nesouhlas s covidovou šikanou.
Je třeba odvahy šířit svůj postoj
Nebát se jít proti větru a hájit slušně a věcně argumenty proti zrůdnému totalitnímu zákonu. Je mi 70, do Prahy mám daleko, ale budu vás všestraně podporovat.
Podpora
Jsem s vámi,jsem sice daleko od Prahy,ale rodina od Prahy blíže vás podpoří i za mne.Jsem s vámi.Evka.p
Re: Václavák
No tak v 89 se komousi ničeho nelekli.Lejli jsme se až později, až nám to došlo.
Re: Re: Václavák
lekli se při pohledu na 100 000 lidí na Václaváku a při 1 000 000 na Letné.
A došlo jim, že to tak dále nejde. Škoda,protože s kapitalisty to také nejde. S podvodem u voleb,kdy se ke korytu dostala pětihlavá saň to také nejde. Další volby budou za dlouho a nezbývá nic jiného než opakovat 89
Skvělý nápad, hudba, tanec, skutečně je potřeba ukázat, že demonstrace může mít mnoho podob.
Krasny napad udelat to jako v te pohadce o zavisti,hrala Jirinka Bohdalova,objimejte se,smejte se na sebe,projevujte si lasku,tak nejak se to tam rika,a ona utece,ano nenavisti a strachu uz bylo dost,tesim se,budu s Vami!
Re: o tzv. Virech, doporučuju shlédnout v rámci rozšiřování obzoru ❤️
Kde Domov Můj ??
Morava je SRDCEM s Vámi v Praze!!!!!!!!! Dnes v Krnově :-)
Bohužel do Prahy tak snadno jezdit nemůžu. Bylo by dobré aby se nějakým způsobem mohli přidat k demonstraci i lidé přes internet. A přičíst tyto demonstranty z internetu k těm co se účastní osobně. Ne všichni mají možnost být osobně na demostraci, této ale i dalších.
Svobodu si musíme chránit, kdo zažil omezování za bývalého režimu ví co je nesvoboda. Útisk ducha člověka! Jedněch druhými! Tato vláda ještě nic dobrého nevykonala, ale omezování a trestání občanů řeší a dokonce nečestným způsobem!
Re:
#4: -
A nezrušil ho teď náhodou soud..?