Petice za zrušení pandemického zákona
Velká víkendová akce proti pandemickému zákonu
poděkování
DÍKY VŠEM ZA SDÍLENÍ PETICE A HLAVNĚ RODIČŮM A PRARODIČŮM ZA JEJÍ SDÍLENÍ S DĚTMI A VNOUČATY. jDE JIž hlavně o jejich životy.
Děkuji za zprávu rozhodně podpořím.
PODPORA
Necítím se na "výlet" do Prahy, petici podpořím alespoň sdílením.
Politici pohrdají Ústavou , snaží se zotročit a umlčet národ , většina lékařů zradila Hippokratovu přísahu , měli by přijít o diplomy. Díky téhle totalitě mi zemřel syn , za toho co žije se míním prát . Za práva našich dětí , pro jejich teď už skutečnou svodu !
Tohle musí skončit !
Jsme s Vámi !
SVOBODA !
Ráda bych se zúčastnila, jsem však na nemocenské a neni to tak blízko, abych si jen "odskocila", ale duchem a celým srdcem budu s vámi. Šárka Raichová
Jen tak dál - všechny nás v odvaze a cti podporuji a kéž nás naše kroky donesou daleko do radostných dní!
Dotaz
Prosím vás chtěl bych si ten zákon (hlavně ty změny) přečíst. Můžete mi poradit kde? Děkuji za odpověď
STOP TOTALITĚ
Děkuji za zprávu, oba s manželem jsme petici podpořili, ale Praha je 3h cesty daleko a manžel bude v práci. Kdyby nebylo před výplatou, přijela bych třeba sama s dítětem, ale takhle budu moci být jen v myšlenkách s vámi.
Tohle šílenství už musí skončit!!!
Václavák
Škoda, že při těch demonstracích není na Václaváku tolik lidí jako v 89.To by se zalekli jako se lekli komouši. Ale za každého přítomného jsem rád a děkuji všem,protože bojují i za mě. Necítím se zdráv,tak budu držet pěsti at je vás tam co nejvíce.
Kdybych byla z Prahy, zúčastním se. Ale jsem v duchu s vámi!
Re: Dotaz
Zdravím, možná by Vám mohly pomoci následující odkazy:
https://apps.odok.cz/attachment/-/down/KORNCATLJ6CD
Na webu Pro Libertate doporucuji prostudovat alespoň nejnovější příspěvky: https://www.prolibertate.cz/o-nas/pro-media/
Re:
Ani já nejsem z Prahy, na akci se budou sjíždět lidé z různých koutů, zkuste se ozvat znamých.
Re: Václavák
No, ono to tehdy nebylo tak spontánní, jak se dodnes tvrdí. Naši lidé se bohužel odhodlají "něco dělat", až už nehrozí žadné nebezpečí shora.
S peticí naprostý souhlas!
Jen by se měli probudit také lékaři. Je potřeba při této nemoci začít léčit od začátku, a ne nechávat lidi doma do doby než musí volat záchranku. Toto se nikde neřeší, a pokud nebude, tak příští rok třeba s jinou mutací to začně celé znova! Existují lidé z oboru, kteří popsali, jak postupovat u rizikových skupin, skoro nikdo z vedení země je doposud neposlouchal....