Petice.com

Petice za zrušení pandemického zákona

Velká víkendová akce proti pandemickému zákonu

Nepřihlášený uživatel#1 Feb 04, 2022, 10:33
Děkuji za zprávu bohužel jsem nachlazená tak raději jsem doma,ale duchu budu s Vámi. To rozhodnutí vlády je trestuhodné 😡😡😡😡😡
Monika Zdanovcová#2 Feb 04, 2022, 10:44

Nádhera ❤️

Geniální nápad!!! Budu v duchu s vámi všemi ❤️

Nepřihlášený uživatel#3 Feb 04, 2022, 11:14
Padáme naOmicron, ale jsme s Váma, byla jsem minulou neděli:) bylo to úžasné
Nepřihlášený uživatel#4 Feb 04, 2022, 11:37
Plně souhlasím s tímto stanoviskem a podporuji odpor proti pandemickému zákonu! Který slouží hlavně politikům k usnadnění jejich "práce", neslouží však vůbec nám občanům!
Nepřihlášený uživatel#5 Feb 04, 2022, 12:04

poděkování

DÍKY VŠEM ZA SDÍLENÍ PETICE A HLAVNĚ RODIČŮM A PRARODIČŮM ZA JEJÍ SDÍLENÍ S DĚTMI A VNOUČATY. jDE JIž hlavně o jejich životy.

Nepřihlášený uživatel#6 Feb 04, 2022, 12:46
Naše práva nám vzít nemůžou... A bez boje se prostě do totalitního režimu nehodlám vrátit! Stojím za vámi a vy za námi 🙌
Nepřihlášený uživatel#7 Feb 04, 2022, 12:55

Děkuji za zprávu rozhodně podpořím.

Drahomíra#8 Feb 04, 2022, 12:59

PODPORA

Necítím se na "výlet" do Prahy, petici podpořím alespoň sdílením.

Marťa Zvířátko Hanáková#9 Feb 04, 2022, 13:04

Politici pohrdají Ústavou , snaží se zotročit a umlčet národ , většina lékařů zradila Hippokratovu přísahu , měli by přijít o diplomy. Díky téhle totalitě mi zemřel syn , za toho co žije se míním prát . Za práva našich dětí , pro jejich teď už skutečnou svodu !

Tohle musí skončit ! 

Jsme s Vámi !

SVOBODA !

Nepřihlášený uživatel#10 Feb 04, 2022, 13:35
...fandím vám a nám aby jsme zvítězili nad tou covidovou chuntou. Zijeme daleko od Prahy a jsme staří důchodci, tak do Prahy nepřijedeme. Ale jsme s Vámi !!!!!
Nepřihlášený uživatel#11 Feb 04, 2022, 13:49

Ráda bych se zúčastnila, jsem však na nemocenské a neni to tak blízko, abych si jen "odskocila", ale duchem a celým srdcem budu s vámi. Šárka Raichová

Nepřihlášený uživatel#12 Feb 04, 2022, 14:06
Děkuji za zprávu rozhodně podpořím.
Michael#13 Feb 04, 2022, 14:33

Jen tak dál - všechny nás v odvaze a cti podporuji a kéž nás naše kroky donesou daleko do radostných dní!

Čouda#14 Feb 04, 2022, 14:45

Dotaz

Prosím vás chtěl bych si ten zákon (hlavně ty změny) přečíst. Můžete mi poradit kde?   Děkuji za odpověď

Nepřihlášený uživatel#15 Feb 04, 2022, 14:45

STOP TOTALITĚ

Děkuji za zprávu, oba s manželem jsme petici podpořili, ale Praha je 3h cesty daleko a manžel bude v práci. Kdyby nebylo před výplatou, přijela bych třeba sama s dítětem, ale takhle budu moci být jen v myšlenkách s vámi. 

Tohle šílenství už musí skončit!!! 

Loutocký#16 Feb 04, 2022, 15:25

Václavák

Škoda, že při těch demonstracích není na Václaváku tolik lidí jako v 89.To by se zalekli jako se lekli komouši. Ale za každého přítomného jsem rád a děkuji všem,protože bojují i za mě. Necítím se zdráv,tak budu držet pěsti at je vás tam co nejvíce.

Anonymous#17 Feb 04, 2022, 15:29
Nechci žít v totalitě okamžitě ten paskvil zrušte.
DK#18 Feb 04, 2022, 15:32

Kdybych byla z Prahy, zúčastním se. Ale jsem v duchu s vámi!

Ruprecht#19 Feb 04, 2022, 15:33

Re: Dotaz

#14: Čouda - Dotaz 

Zdravím, možná by Vám mohly pomoci následující odkazy:

https://apps.odok.cz/attachment/-/down/KORNCATLJ6CD

Na webu Pro Libertate doporucuji prostudovat alespoň nejnovější příspěvky: https://www.prolibertate.cz/o-nas/pro-media/

https://www.znamesvaprava.cz/

Ruprecht#20 Feb 04, 2022, 15:35

Re:

#18: DK -  

Ani já nejsem z Prahy, na akci se budou sjíždět lidé z různých koutů, zkuste se ozvat znamých.

Nepřihlášený uživatel#21 Feb 04, 2022, 15:38
Děkuji za to, že bojujete za nás seniory. Plně podporuji váš boj za práva občanů a nástupu nové totality. Držte se a neuhněte. Jsme v duchu s vámi. Bohužel se nemůžeme zúčastnit.
gucci#22 Feb 04, 2022, 16:24

Re: Václavák

#16: Loutocký - Václavák 

No, ono to tehdy nebylo tak spontánní, jak se dodnes tvrdí. Naši lidé se bohužel odhodlají "něco dělat", až už nehrozí žadné nebezpečí shora.

Iv.#23 Feb 04, 2022, 16:42

S peticí naprostý souhlas!

Jen by se měli probudit také lékaři. Je potřeba při této nemoci začít léčit od začátku, a ne nechávat lidi doma do doby než musí volat záchranku. Toto se nikde neřeší, a pokud nebude, tak příští rok třeba s jinou mutací to začně celé znova! Existují lidé z oboru, kteří popsali, jak postupovat u rizikových skupin, skoro nikdo z vedení země je doposud neposlouchal....

Nepřihlášený uživatel#24 Feb 04, 2022, 17:02
Moji milí přátelé, hluboce si vážím Vašich aktivit proti drzým, arogantním a hlavně protizákonným snahám "české" vlády. Jsem s Vámi, ovšem daleko k tomu, abych se Vaší zítřejší demonstrace mohl zúčastnit. Navíc si přestávám být jist, zda je možné zrádce a zaprodance od jejich jidášských úmyslů odvrátit formou tichých protestů. Každopádně si dovoluji nabídnout Vám spolupráci ze své pozice spisovatele, historika (amatérského), hlavně však demokraticky smýšlejícího člověka z Jihu Moravy. S přátelskými pozdravy Edgar Pachta Mobil: 722 676 845
Nepřihlášený uživatel#25 Feb 04, 2022, 17:12
Dobrý den, kde se budou prosím pokládat svíčky??? Chceme jít s partnerkou zapálit, ale bohužel až po směně v nemocnici. Děkuji. M.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Placená propagace

Petice.com bude tuto petici propagovat mezi 3,000 lidmi.

Zjistit více...

Vyberte si rozpočet
Platební metoda
Platební metoda