Odvolání generálního ředitele České televize ing. Petra Dvořáka
.
This comment has been removed by the author of the petition.
Reason for the removal: Mimo téma.
Reason for the removal: Osobní urážky.
Reason for the removal: Mimo téma.
Pokleslost a primitivismus vnucující nám "důležité a objektivní a vyvážené zprávy" (včetně toho,kdo koho zabil, kolik se narodilo kůzlat, popř co se má upéct) v hlavním sledovacím čase, jsem už opravdu nedala. Po čase jsem si v souvislosti s ukrajinskou krizí občas pustila zpravy - to pro porovnání. Ani jsem nebyla překvapena, že ubohý stav naší televize stále trvá a servilnost vůči Velkému bratru je ještě okatější.
Re:
#160: - "včetně toho,kdo koho zabil, kolik se narodilo kůzlat, popř co se má upéct"
Asi se vám pletou tv stanice ...
ovsem toto je pripad, kdy se nelze nepripojit.
Senátor Jan Veleba zodpověděl můj dotaz zda se ztotožňuje s peticí
"Ano, s touto peticí se plně ztotožňuji a svůj podpis na ní připojím. Výkony Čt nemají obdobu a připravujeme nyní stížnost na Radu pro rozhlasové a televizní vysílání a já sám zvažuji, že demonstrativně přestanu platit koncesionářské poplatky.
Včera nás na Klárově bylo asi 600 a ČT z toho udělala „několik desítek“ a nezařadila do vysílání jediný reportážní vstup!!!"
Reason for the removal: Duplicitní p?ísp?vek.
Re: Odvolání po Kyjevsku
#167: - A Dvořák? To je těžké, vzpomeňte na ředitele TV v Kyjevě
Zdroj blisty.cz: "Skupina nejméně pěti mužů, včetně poslance Igora Mirošničenka z nacionalistické Strany Svoboda vtrhla do kanceláře Oleksandra Pantelejmonova, řvala na něho, bila ho a pak ho donutila napsat rezignační dopis. Útok nafilmovali a umístili ho na internet. Zhlédli ho už statisíce lidí."
Nezaznamel jsem od českých zastánců Majdanu (Kocáb, Schwanzenberg, Štětina a spol.) žádnou kritiku takového jednání, zajímala by mě jejich reakce pokud by k něčemu takovému došlo u nás. To by bylo řevu o pošlapávání demokratických principů a západních hodnot, přesně podle mustru dvojitého metru.
Tím samozřejmě nenabádám k podobným akcím, pouze upozorňuji na pokrytectví výše zmíněných.
Členku "Nepokojných kund" Naděždu Tolokonnikovou Vám mádia ukazují jinak, než jak se ona chová: http://tolokonnikova.tumblr.com/ http://www.youtube.com/watch?v=8MpAkb8GyAg http://uloz.to/xf6AimrQ/pussy-riot-medialni-devky-ve-skutecnosti-mp4 A že bylo špatné, aby je odsoudili za píseň "Bohorodičko, vyžeň Putina!"? To jistě ano, ale pravda je poněkud jiná: Jak by se vám líbilo, kdyby po hrobech Vašich blízkých tancovala "dívčí kapela"? Pussy Riot si zatancovaly v Petrohradě na hrobech sovětských vojáků, kteří padli při bránění města obléhaného Wehrmachtem za II. světové války. Tancovaly po jejich hrobech a prováděly něco na způsob tance podobného vyvolávání mrtvých, aby prý mrtví vstali a zastavili Putina.
Možná se obrátit jinam
TV v tomto směru moc nesleduji, ale věřím tomu, že se to tam děje. Možná by nebylo od věci posílat stížnosti tohoto tématu přímo na Radu pro rozhlasové a televizní vysílání...
bych čekala, že tak mohu učinit. Není mi to však
umožněno! Že by to byla demokracie? S peticí
NESOUHLASÍM !!!shl.
| This discussion has been closed. |
Chci vás všechny upozornit, že Dvořák a ta jeho partička jsou naprostí ignoranti a žádná kritika jim nestojí za to,aby se s ní zabývali. Bude opravdu těžké s tím něco udělat. Navíc Rada pro TV je složena s vyžírků, kteří mají pouze jediný autentický cíl, co nejdéle se udržet na svých pozicích a nedělat si zbytečné problémy s nějakými "pseudo stížnostmi".
Zkrátka je to jenom takový reprezentativní vzorek naší polistopadové společnosti. Přeji proto nám všem hodně trpělivosti a vytrvalosti v boji s touto klikou.