Odmítáme název Czechia pro Českou republiku
Re: Re:
dresy sportovců doteď (za dob 'Czech Republic) měli na dresech pouze 'Czech' neboť celý název je příliš dlouhý! Takže byli jen čeští ale čeští co? farmáři?
navíc na východ od nás, nás všude znají jako Czechia a to jsem se vždy pilně snažila říkat 'Czech Republic' a všichni pouze odpověděli - jo jo, Czechia.
Re:
Tady někdo není z Moravy a Slezska... Bohemia je označení pouze pro Čechy!
Vtipálku. Název Czechia bude na mapách, dresech našich sportovců a už dnes jsou vítáni jako zástupci Čechie. ( např. tenistky na FED Cupu ) Lžete, nebo jste mentálně nevybavený ?
Já osobně stále lítám z letiště Ruzyně. Havloidé mne nemohou se svým opilcem nijak naštvat.
Re: Re: Re:
#77: Czechia/Slovakia dává to smysl - Re: Re:
LŽETE !!!! Poívejte se na tenistky ve FED cupu, mají na zádech Czech republic !!!
#4: Karel - Re: Oficiální název se zavádí proto, aby politické strany, které jsou zadlužené mohly rozkrást prostřednictvím PR agentur státní rozpočet. Jste smutný příběh, že vám to nedošlo ... 4 slabiky má naše republika jako Argentina. Že by se jmenovala jen Argen ???
A proč by se mělo něco měnit pro Boha? Mě to tedy vůbec nepřijde normální. To až se dětí někdo zeptá, kde se narodili, tak odpoví "no naše rodiče jsou z Česka a my jsme se narodili v Czechia, ale jsme ze stejné republiky". Debilita na entou. Už nevědí co vymýšlet. Kdyby se raději s tím kašparem v čele co má věčně palici nakřivo starali o naší Zemi, jak mají, a co je hlavně jejich povinností...!!!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Czechia se mi nelíbí. Mám to 15x zopakovat???
Zaoralek by se mel zeptat lidi co chtějí...tlmu se říká demokracie....
| This discussion has been closed. |