Odeberte děti paní Věře
Podle mě je to velmi dobrý a zprávný nápad tahle petice !!!
Prosím ať ji je odeberou !!!!
Jestli tohle vůbec pomůže :-(
Chudinky ti holčičky jim by važne bylo líp nekde v Děckem Domove než u sve Matky a Otce. takove špiny mužou mít tak krasny a zdravy holčičky a ja slušna a čistotna zencka mit deti nemuzu jedno moje miminko ve 4 měsicich umřelo NA SYNDROM NAHLEHO UMRTI přimo doma v postilce. po 3 rokach se nam povedlo udelat miminko v 8 mesici sem začela krvacet nez pro mne přijela sanetka tak sem o miminko příšla znovu a od te doby miminko mit už nemužu tak je mi važne tech holčiček moc líto A.Musilová
Taky podepiauji hodne rad..."to" co se vydava za jejich matku je to nejhorsi co je v zivote potkalo....
Vzdyt ta Vera totalne zanedbava navstevu lekare, jejich garsonka podle zakona zcela neodpovida minimalnim standardum pro vychovu dvouch malych deti !!!!!!!
Jsem totalne v soku a prisaham ze ta druha pani Lucie z tohoto dilu ji jeste rekla skoro nic oproti tomu co bych te hlupacce rekl ja, .. a dost mozna by ode me jeste v primem prenosu oba dva vyfasovali par facek !!!! ..dal radeji no comment :-(
Lidi vy jste debilní prostě.. Kurva kdyby jste neměly sociální sítě tak by jste hovno vyřešily, stejně jako teď..
Děti
Čekala jsem, že si z toho něco vezme, ale vůbec. Tak jednoduchého člověka jsem dlouho neviděla. Ta Natálka je tak komunikativní dítě a co by z tech obou vyrostlo, zasloužili by si rodinu co se o ně bude doopravdy starat a dá jim co si zaslouží, takže já podepisuji.
| This discussion has been closed. |