Petice.com

OBNOVENÍ MHD V MLADÉ BOLESLAVI PRO VŠECHNY OBČANY

Petice k MHD a další akce s tím spojená

Nepřihlášený uživatel#1 May 25, 2020, 04:57
Ráda bych vás přišla podpořit, jsem bohužel v zaměstnání, m. j. V Zalužanech, kam MHD zatím taky nejezdí. Nicméně vás plně podporují.
Nepřihlášený uživatel#2 May 25, 2020, 06:55

A co takhle informovat média?

zena#3 May 25, 2020, 09:31

Také bych ráda přišla, ale také jsem v zaměstnání. Ať přijde pan primátor ráno ve čtvrt na sedm na ulici Jičínská. Okolo projíždí nacpané autobusy z Faurecie a spol. se zaměstnanci bez roušek ... a nás bude buzerovat. Bohužel to nikoho nezajímá. Žít v tomto městě je hnus. Zastávky špinavé od bezďáků, špinavci v ulicích. Ale trestají se ti, co chodí do práce a odvádí státu daně!! Držím Vám palce ve Vašem úsilí a plně Vás podporuji.

Nepřihlášený uživatel#4 Jul 02, 2020, 04:48
Máte pravdu. Nechápu, proč se stále mění jízdní řády. Když jsem toto vyprávěla dětem v Praze,nemohli uvěřit . Aby nejezdila MHD to je rarita v ČR. A nynější podobu ( hodinové intervaly) už vůbec nepochopili. Jen je mi divné,že to radnici beztrestně prochází. Možná by bylo dobré nějakým dalším způsobem dostat petici mezi lidi. Ne každý ma PC.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.