Nemůžeme mlčet!
MYLOŠE DO KOŠE - JEDEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jsem levičák, a proto si přeji konec M. Zema
Dobrý den,
pokud se někdo nepodepíše a ani se ke své identitě nepřizná jinou formou (emailem etc.) a stále se schovává za anonym, je mi z něj smutno; pokud je to navíc můj někdejší učitel, jak o sobě tvrdí, tak je mi o to hůře, protože, jak jsem napsal, svých učitelů si vážím a není mi známo, že by některý z nich mohl o mne říci, že jsem kdy lhal.
Je to zvláštní doba, nepřeje slušnosti, diskusím a otevřenosti. Jen hulvátství.
Richard F. Vlasák
Nelze přehlížet denunciaci aktu prohlášení čtyř nejvyšších zástupců demokratické moci a predevším chování hlavy státu, která už dávno přestala být hlavou,ale stala něčím úplně jiným.Byť máme na věci kolem politického života mnozí jiné názory,slovo kultura neznamená jen divadlo,ale všechno,co nás obklopuje a čím žijeme.I proto se pod společný dopis Herecké asociace a Asociace profesionálních divadel připojuji s plným rozhodnutím a vědomím.Patrick Fridrichovský
Re:
Slušnost místo sobectví
Dobrý den,
za prvé - prosím, podepište se a pak bude možné se bavit jako rovný s rovným,
za druhé - prosím, ukažte, kde se chovám jako, cituji: "malý fakan";už ten slovník usvědčuje autora řádků ze špatného vychování,
za třetí - prosím, kde a jak vyvolávám konflikty: citace...
za čtvrté - prosím, kde brečím? Je mi jen líto, že místo slušné debaty se zde prosazuje hulvátství (fotografie, vulgarity atp, vyhrožování) a místo rovného se přiznání ke jménu, shovávání se za anonym; není-li tohle ukázka zbabělosti, tak už nevím, co by jí mělo být,
za páté - prosím, co je to "sluníčkářské" nebo "sluníčkářství"? Je-li to vyžadování slušnosti a držení se zásad etiky, jsem jednoznačný "sluníčkář", a potom mí odpůrci musejí být logicky lidé neslušní a nemravní. Jsem však dalek toho druhé soudit na základě toho, jestli se mnou souhlasí, či nikoliv. To činí moji odpůrci bez zjevné příčiny. Nejsem členem žádného tábora, moje názory jsou jasné a jak již řečeno, dohledatelné. Mimochodem, odkud mám nadpis své repliky: "Slušnost místo sobectví"?
za šesté - prosím, neposuzujte vysokoškolské pedagogy na základě toho, jestli s vámi souhlasí či nikoliv, ale zda učí studenty kriticky myslet, což se obávám, vzhledem ke všem argumentačním a logickým faulům, nebude právě silná stránka autorů oněch anonymních útoků,
za sedmé - prosím, pokud mají z naší mládeže vyrůstat lidé křiví, zlí a závistiví svěřte je do rukou Vašim postupům věrným lidem.
Je symptomatické, že lidé z jednoho nebo druhého tábora odpovídají stejně - jsou rádi součástí davu a dav je nebezpečím demokracie - ať už z deklarovaného prava (Schwarzenberg) nebo deklarovaného leva (Zeman). Myslet halt bolí.
Richard F. Vlasák
Debil Zeman
Nemuzeme mlcet k chovani debila Zemana naklonenemu, smerem k Cine a Rusku. Ostudny zradce je Zeman , odvolat ho musime co nejdriv, tak aby,
Šašci
Vždycky ste byli gubernií. Západ Východ jedno je. Ste akorát světu k smíchu. :)
Re: Re:
Co tu dáváš Ortela nacistického zmrda. Toho nacistického šmejda si nech pro Myloše Ovara prvního, tady na petici jsme slušní lidé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re: Petice za odvolání Daniela Hermana
Dost bylo Zemana, poslat ho do ruska zpět k bratříčkovi Putinovy anebo k Číňanům.
FAKTA
Je až s podivem, co všechno si mohou dovolit šašci ve vedení tohoto státu, kteří si hrají na politiky. Ale jek prohlásil jeden hodně moudrý muž " každý národ má takové vůdce, jaké si zaslouží !"
Zeman je jediný politik, kterému věří přes polovinu lidí
Re: Petice
Cílem je udržet penězovody a pozice. " Havel je stále živý? Ne, Havel nás stále živí". Co na tom, že většina občanů země si v přímé volbě zvolila svého prezidenta (ten druhý kandidát byl pro ně naprosto nepřijatelný). Neměli byste to vy a naše šílená "veřejnoprávní " media konečně uznat!!! Přestaňte už konečně s tím štvaním. A uvědomte si, že politici nemusí skákat tak, jak si přeje pražská kavárna. Politici musí respektovat své voliče.
Už mě ta propaganda unavuje. Přijde mi, že se tady chystá český Majdan.
99 havlováků
99 havlováků zatroubilo a petenti podepisují jak zběsilí...
Re:
Ano, něco na způsob českého Majdanu je ve vzduchu. Mluvil o tom režisér Jiří Svoboda. Nesmíme dopustit, aby se neonacistický Majdan opakoval i u nás, byť pro to pražská kavárna dělá první poslední.
Karle Kryle , už opět ryjeme držkou v zemi ( a žloutneme od základu ?????)
| This discussion has been closed. |
Milada juračková