Petice pro Nechceme Česko Romskou vlajku
Re:
#1221: ....x - CIKÁNI PRYČ S ČESKA!!!!!!!!!!!!!!!!!! NENECH 30% manželství v některých romských skupinách uzavírají příbuzní atd.
To je fakt hodně úchylné šířit takové lži ...
VYPALIT !!!!!!
a co buzny ??
Ty maj taky vlajku.
Dale chceme romstinu jako uredni jazyk, a vyuku v romskem jazyce na vsech stupnich skol
Re:
#1229: - vymrete protoze se nemnozite !!!!!
Cesko a slovensko je nase zem, nas romu. To pochopite az vy budete mensina a my romove vetsina.
Tak rychle sprtejte romstinu at se pak doluvite na uradech
Re: Re:
#1231: ing erzika demeterova - Re:
Jestli jste vy ing., tak já jsem astronaut a jestli jste opravdu ing., tak by mě zajímalo, za kolik jste ten titul koupila.
- A teď k vašemu příspěvku. O to, jestli se množíme, nemějte starost a jestli vymřeme, to už není vůbec vaš problém. Víte on někdo chodí do práce a někdo se množí a chodí si jen pro tučné dávky, na které vydělává zase ten, co se tolik nemnoží a pracuje, aby uživil i takové příživníky, co ani nemají zájem pracovat a děti využívají jako finanční zázemí.
- Česko a Slovensko nikdy vaše zem nebyla a nikdy ani NEBUDE. Vaše zem původu bylo Rumunsko, to by jste při vašem "vzdělání" mohla vědět.
- Romštinu šprtejte hlavně sami, my ji k ničemu nepotřebujeme a potřebovat ani nebudeme ale i vaše děti by ji mohli spisovně ovládat, ale to by jste je museli nejprve posílat do škol, aby měli vzdělání a potom i práci. A až se začne na českých úřadech mluvit romsky, museli by nejprve začít chodit ptáci pěšky a lidé létat. Takže Eržiko, probuďte se, měla jste jen špatný sen. To se občas stává hodně lidem.
Re: Re: Re:
#1233: Občan české republiky - Re: Re:
Vy, milý "občane české republiky", byste měl pro změnu šprtat svůj rodný jazyk, abyste jej spisovně ovládal. To vaše "to by jste při vašem vzdělání" anebo "to by jste je museli posílat do škol" zní spíš jako chrochtání pivního knedlovepře, jímž, vzhledem k úrovni písemného projevu, nejspíš budete.
Vyvěšte raději vlajku Evropské unie.
Re: Re:
#1231: ing erzika demeterova - Re:
Di do píči cikánko zasraná !!!!!!!!!
Re:
Heleď, bůčku, ty sám si táhni kam patříš i se svým národem knedlovepřů -- někam do prasečáku.
Re:
Ty se raději nauč psát česky, pochcaná pičo z růžového prasete.
demonstrace
Vyzíváme všechnu romskou elitu k demonstraci, všichni učitelé, právníci, doktoři či vysokoškoláci a vůbec romové, kteří ve svém životě něco dokázali, vyzíváme vás přijďte podpořit boj za lepší život ubohých romů. Sraz všech účastníků: Václavské náměsti, telefonní budka č.6.......
Re: demonstrace
…ale pokud přijdete s vlajkou — ať s pravou českou, nebo tou uměleckou česko-romskou — tak ji prosím držte správně. Ne jako vlastenecko-náckovští vepříci, kteří ani neví, jak se symbol jejich hrdosti správně drží (s IQ 88 to ale ani jinak nejde).

Jo, a „vyzývat“ se píše s trvdým „y“, a Romové s velkým „R“ — k zamyšlení pro všechny budoucí inteligenty.
Re: Ještě jedna věc.
Já osobně jsem byl okraden a podveden bílou sebrankou,ale v žádném případě nejsem pro tuto vlajku.
Tato petice je zcela zbytečná,jelikož je to nemyslitelné.
Re: demonstrace
Já na Vašem místě bych žádnou takovou demonstraci nesvolával,protože si akorád hodně škodíte a hlavně tím,že touto demonstrací popichujete Českou národní hrdost.
Nechci nejen cikánskou vlajku, nechci tady ani cikánskou verbež. Když na to přijde, vezmu klidně zbraň do ruky proti cikánské špíně
Re: Re: demonstrace
#1245: Blechy blechám - Re: demonstrace
alespoň jsou proti cikánský špíně aktivní...... za to jim dík
| This discussion has been closed. |
pravda kdyby se cikani odstehuji tak je tady krasna země platime jim socialni davky a kdyz sem přijede turista tak cikani hned more zelezo