MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Pokud tato karikatura bude příště kandidovat, pak by bylo dobré, aby všichni odpůrci neseděli doma na zadku a volili proti - jinak se ho, bohužel, nezbavíme...
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Re: Re: Re: Re: Re:
V ČR to bylo 1,2 mil. lidí. Komunista Klaus toto také velmi dobře "vycítil" (spíš mu to asi poradila KGB) a založil post-bolševickou zlodějskou bandu ODS s kterou Zeman pak oposmluvně masivně rozkrádali tuto zem, neboť masivní zadlužování není nic jiného než zlodějina.
tak kašpaři, vy běžte 17. listopadu tajtrdlíkovat na náměstí, já si zatím skočím na ryby, moc dobrá doba na štiky :-)))))))))))))))))))))))
Z mého nejbližšího okolí nikdo MZ nevolil. Šokovalo nás, jak volby dopadly. Vždyť to bylo velmi, velmi důležité rozhodnutí
Kunda sem, kunda tam.
Takový člověk neměl být nikdy zvolen prezidentem republiky. Je to návrat k dobám, kdy na Hradě seděly kreatury formátu Klementa Gottwalda.
This comment has been removed by the person who wrote it.

soudruzi, váš Ivánek :-)))))))))
Stydím se za svého prezidenta!

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Rozpad osobnost v přímém přenosu
Ztráta kontroly, vrtošivé manýry, neustále poučování svého okolí, ztráta paměti, nekonsistentní výroky, vulgarismy - vše naznačuje, že špatná "životospráva", orientace na tekutiny s obsahem etylakoholu atd... se podepsala na zdraví tohoto člověka a jednosměrný proces rozpadu osobnosti byl již u něj spuštěn. Je mi jej líto...ale ještě více je mi líto občanů této země.
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
takže podle tvojeho myšlení by se 1,2 milonů dětí mělo zříct svých rodičů protože byli komunisti. Kdo by je pak živil?

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
| This discussion has been closed. |
Re:
#5792: -
:-):-):-):-):-):-)