MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re:
myslíš Havla, kterého si tam posadili komouši? :-)))))
Re:
tato petice má asi takovou váhu, jako hajzlpapír od hovna :-)))))
Re:
o tom, kam patří, rozhodujou volby a ne tvůj vlhký sen
Re:
ostudou republiky jsou takové hovada jako ty, které nerespektují vůli voličů...komoušku zasraný
Směšné číst příspěvky lidí, co obhajují prasidenta. Vymlouvají se pouze na uslintaného Karla. Kdyby Miloš nebyl volen vůbec, do druhého kola by šel Karel s jiným kandidátem, tak se nevymlouvejte, že nebyla jiná možnost. Zeman je dobrý politik(bohužel i inteligentní), ale je to nereprezentativní nadutý vidlák. I přes jeho myšlenky se neumí chovat, nemá na pozici presidenta co dělat.
Bohužel, tohle už víme delší dobu, v politice se pohybuje už několik let a i tak dokázal oblbnout 1/4 národa, aby byl zvolen na křeslo nejvyšší. Volit ho tedy mohli pouze jemu podobní, lidé co nechápou, co post prezidenta znamená.
Mluvím tady pouze o chování, jako politika ho nelinčuju. Takto se chovat nemůže a pokud tím něco sleduje, je to šílenec. Bude to mít velký dopad a co tím chtěl způsobit se dozvíme potom z historie.
Re: Jsem proti této hloupé petici. Raději dělejte něco rozumnějšího!!!
#30: Kutas - Jsem proti této hloupé petici. Raději dělejte něco rozumnějšího!!!
Jsem pro odstoupení současného prezienta, ale petice nestačí. Je schopen někdo usvědčit pana prezidenta z vlastizrady?
Také souhlasim s peticí, stydíme se za něho celá rodina. Chceme moudrého a slušného prezidenta
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
a svině kvičí a kvičí a je jim to hovno platné...bravo pane prezidente
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
#5024: - Re:
naopak, konečně prezident, který tu utne tu zlodějskou mafii, která tu řádí 25 let...např. zkurvenec Singer a jeho devalvace koruny