MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Zpětné prokazování majetku podpořil i Miloš Zeman
#49998: - Zpětné prokazování majetku podpořil i Miloš Zeman
Hlavne jestli to bude platit i pro jeho "verne" , kterymi se obklopil .
Aby nam, chudacek, nezustal sam, jako Kul v plote .
70 000 až 150 000 lidí se účastnilo demonstrací proti vládním škrtům v Londýně, v Glasgow a v Bristo
http://www.blisty.cz/art/77855.html
70 000 až 150 000 lidí se účastnilo demonstrací proti vládním škrtům v Londýně, v Glasgow a v Bristolu 20. 6. 2015 - See more at: http://www.blisty.cz/art/77855.html#sthash.dweWiut5.dpuf
Ovcacku a co ty na to?
Radio Jerevan hlasi. Tak dlouho hledany clanek Zemanem a Ovcackem kde pan Peroutka nazval pana Adolfa Hitlera gentlemanem se konecne nasel a az na male nedostatky ptvrzuje Zemanovo -Ovcackovu teorii o spolupraci p. Peroutky s nacisty. Nebyl to clanek, ale dopis pritele priteli. Nebyl to pan Peroutka ale byl to M.K.GANDHI ktery neoslovil Fu"hrera " Gentleman" v cestine ale DEAR FRIEND v jazyku anglickem a stejny dopis
zakoncil: YOUR SINCERE FRIEND M. K. GANDHI.
http://www.historieblog.cz/2014/09/gandhi--dopis-hitlerovi/
Re: 70 000 až 150 000 lidí se účastnilo demonstrací proti vládním škrtům v Londýně, v Glasgow a v Br
Jen ať se škrtá! Cameronovi fandím a doufám, že i my se dočkáme jednoho dne takového předsedy vlády!
Re: 70 000 až 150 000 lidí se účastnilo demonstrací proti vládním škrtům
#50003: - 70 000 až 150 000 lidí se účastnilo demonstrací proti vládním škrtům
Zapomen na Anglany ty trdlo! Copak nemate v tom Vasem Cechystanu dost problemu, ktere by se meli resit?
Spočítal jsem všechny havlisty, teď stačí pod každý symbol dát jméno! :D
<|> <|> <|> <|> <|> <|> <|> <|> <|> <|> <|> <|> <|> <|>
Re: Spočítal jsem všechny havlisty, teď stačí pod každý symbol dát jméno! :D
#50007: - Spočítal jsem všechny havlisty, teď stačí pod každý symbol dát jméno! :D
S TEBOU JE SRANDA, JAK S GUMOVYM HOVNEM.
Podnikodeprvioše nenapraví ani těžké doživotní kriminály.
Jen ať se škrtá! Cameronovi fandím a doufám, že i my se dočkáme jednoho dne takového předsedy vlády!
Ty svině svinská, chápu, že komunisti museli udělat po Únoru všechny věci , co udělali. Zločinopodnitelé se nenapraví domluvou. To jsou svině, kteří již dnes zabíjejí 1 000 000 píslušíku vlastního národa okrádáním a nezaměstnaností.
Re: Podnikodeprvioše nenapraví ani těžké doživotní kriminály.
#50009: - Podnikodeprvioše nenapraví ani těžké doživotní kriminály.
Nekecej,ty vubec nic nechapes proto ze jsi Debilus Bolsevicus. Valka je za dvermi a tebe ty svine komunisticka nebude problem si najit.
Týden.cz: Jak Zeman, KSČM a sektáři zneužívají J.Husa.....
Blbec zůstane blbcem.....
Jaké věci, ty tupá hlavo? Myslíš popravy a zavírání do komunistických lágrů??? Udávání a nakradení majetku komunistickou lůzou???
Kdo te ucil cesky, rudy blbecku ? Kreml vam mohl poskytnout kvalitnejsi vyucujici !
#50007: - Spočítal jsem všechny havlisty, teď stačí pod každý symbol dát jméno! :D
To ti honimíre poradili na latrínách rusácké ambasády, že jo.
Táhni někam trosko, bolševická! Tvůj čas už vypršel!
Lépe bych toho blba pravičáckýho nenazval!
Re: Re: Podnikodeprvioše nenapraví ani těžké doživotní kriminály.
#50017: E. Beneš - Re: Podnikodeprvioše nenapraví ani těžké doživotní kriminály.
Levicak s mozkem kretena ma vzdycky problem najit original nadavku.
Re: Re: Podnikodeprvioše nenapraví ani těžké doživotní kriminály.
#50017: E. Beneš - Re: Podnikodeprvioše nenapraví ani těžké doživotní kriminály.
Hulibrku, hulibrku i když ukradneš jméno stále jseš hulibrk lehce rozeznatelný.
Soudruzi, potrebuji vysvetleni, jsem pouhy kavarensky povalec a tupec .
Co znamena vyraz Podnikodeprvios ? Nechapu ani vyznam slova Zlocinopodnitel .
Pokud je rec o okradani, mate jiste na mysli unor 1948.
Milion mrtvych u nas ? Zatim jsem nic takoveho neslysel . 36 milionu zmarenych zivotu v Rusku za ery Lenina a Stalina - to jsou fakta !
Jste jenom Rudy, Zbytecny Hov.a, ktery ubiraji kyslik normalnim lidem .
Jsi velice vytvarne nadany . Vytvor i muzsky pohlavni ud, at vime jak vypadas . Podepisovat se nemusis .
Pratele, uz nekdo z vas objevil clanek F. Peroutky - Hitler je gentleman ?
Pokud ano, pochlubte se castkou, kterou vam vyplatil nas Prasedent .
TEBE MĚL TVŮJ FOTR NASTŘÍKAT DO KOPŘIV TY KRIPLE!!!!
Re: Re: Spočítal jsem všechny havlisty, teď stačí pod každý symbol dát jméno! :D
Generál ukrajinské armády přešel k povstalcům!
Bývalý poradce ministra obrany Ukrajiny, generálmajor Alexandr Kolomjec přešel na stranu opolčenců Doněcké lidové republiky (DLR). Totožnost Kolomjece Kyjev potvrdil a očekává se značný poprask.
Sdělil to sám na tiskové konferenci Doněcké tiskové agentury. „Já, generálmajor ozbrojených sil Ukrajiny Alexandr Kolomjec jsem byl poradcem ministra obrany Ukrajiny, hlavní vojenský analytik," uvedl se a dodal, že 19 let působil jako regionální vojenský komisař v Doněcké oblasti.
Kolomjec sdělil, že byl nucen vzít svou rodinu z Kyjeva, neboť se obával pronásledování ukrajinskými orgány. Rovněž řekl, že mnozí bývalí kolegové jsou ochotni přejít k domobraně.
Generálmajor prohlásil, že má v úmyslu pracovat pro dobro ukrajinské republiky. Kromě toho sdělil, že během vojenské operace Kyjeva přešly na stranu DLR „stovky vojáků a důstojníků“. „Nevedu si statistiku, ale chci říci, že za dobu ATO (vojenské operace) na stranu DLR přešly stovky vojáků a důstojníků, kteří jsou nyní pod ochranou Doněcké lidové republiky. To vám říkám s jistotou," zdůraznil Kolomjec.
| This discussion has been closed. |
vyznavač IV. cenové skupiny=Putlerova "pátá kolona"