MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Z VÁCLAVÁKU NA HRAD
Rádi se připojíme! Bláhovi
A nestalo by za uvahu
mit na miste peticni archy a realne, papirove to podepsat? Elektronicka petice nema pravni zavaznost.
Re: Re: Re: Jen běžte!!!
#42: Martin Z. - Re: Re: Jen běžte!!!
Jak příznačné, i slovník máte stejný.
Re:
Demokraticky ano, ale celým národem rozhodně ne. A navíc i volič může názor změnit, když se zvolený nechová slušně nebo neplní své sliby. Takže proč "šaškárna" a proč "podvratná činnost"? Mimochodem, "podvratná činnost" to už tady bylo. A popravovalo se kvůli tomu. Že jste to tak nemyslel, že ne?!
A ta doba? Je skvělá, protože smíme psát petice za odvolání špatného prezidenta. A je hrozná, protože musíme psát petice za odvolání špatného prezidenta.
Re: Re:
No pár jich ubyde, ale polovina určitě ne. To jste nemohl stihnout, ani při Vaší stachanovské pracovitosti :-).
Mimochodem, víte, že se dá docela jednoduše zjistit, které podvržené podpisy máte na svědomí Vy? Proč to vlastně děláte?
Lepší bude, když se v pondělí přijdete podívat.
Re: Re: Re:
Z vaší inteligencí ani nezjistíte, které ty podpisy jsou jen vtip. Prošel jsem dvacet stránek, na každé deset podpisů, v průměru na stránku tři podpisy vtip. Já si počkám na zprávy, nemusím jet do prahy na to,abych se vám mohl smát. Zjišťuje, klidně, přijdete na úplné h.......
Re:
to že jste jej nevolila je naprosto bezpředmětné
Je prezidentem nás všech, tak se s tím smiřete. Většina ho jako prezidenta chce a proto prezidentem bude. Tečka.
Tomáš Elicer
Re: Jen běžte!!!
Děkujeme, že jste nám to dovolil. Na vaše svolení celou dobu čekáme.
na prochazku z Vaclavaku na Hrad se bohuzel s vami nevydam; ze Stuttgartu je to pro mne trochu z ruky. Ale - myslenkami jsem s vami! Srdecne zdravi Alena Leja
Re: Jen běžte!!!
Vůbec se nedivím při slovnílu pana Martina Z, že obdivuje pana Zemana, vrána k vráně,sprosťák k sprosťákovi, samolibec k samolibcovi. Ach jo co naděláme.
Zeman
Jak uvedli někteří přede mnou chtělo by to medializaci a lepší informovanost.Jak na to?Po zkušenostech ze 17.listopadu z Národní,Albertova a z Hradu by jistě přišlo mnoho lidí, kteří toho mají dost, včetně mne a tak tedy v pondělí samozřejmě dorazím.Miroslav
ps bohužel i lidé typu pana Martina Z (že by taky Zeman) mezi náma žije spousty a tak bych se vůbec nevzrušoval jedním mírně řečeno polobláznem
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#49: Martin Z. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
no, jen aby. komentáře k petici se nepočítají.