MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Z VÁCLAVÁKU NA HRAD
Jen běžte!!!
Běžte a vytiskněte to na hajzl papír, jiné využití to mít nebude vy hlupáci!!! Tak to bude mít aspoň užitek, na normálním papíru to vyletí okamžitě komínem. A nezapomeňte munici, at se zase ukážete v pravém světle.............
Banda flákačů, nic jiného nejste
Re:
Kdyby jste nedala svůj hlas Karlovi, byl by Váš, což stejně je i bez vaší podpory. Nebo snad máte nějakého jiného prezidenta? V jaké zemi žijete???
Re: Jen běžte!!!
To ty asi nebudeš. Mám tě za myslitele národa, který pod obrazem páně ještě prezidenta, ve stavu " pod obraz " urážíš ty slušné.
Vážený pane Martine,
jistě každý z nás teď může projevit svůj názor. Jeho forma sama o sobě napoví o pisateli mnohé. Vám možná na reprezentaci naší země v zahraničí nezáleží, nám ostatním ano. Neznamená to, že jsme všichni flákači atd. Nevím sice o jakéto munici mluvíte, vy se v tom pravém světle ukazujete už nyní.
Olda V.
Marcela Koukolová
Díky za pozvání, ráda se přidám, žiji v této zemi, pana Zemana jsem si nezvolila. Nepovažuji ho za osobnost hodnou svým osobnostním profilem ani svou minulostí za bytost, které mohu důvěřovat ve věci prosazování morálních, etických, kulturních, duchovních ani jiných hodnot této země. Stydím se za něho nejen při jakém koliv veřejném vystoupení, ale nemohu ho uznat jako osobnost ani před dětmi, které se snažím svobodně vychovávat. Karolína
Děkuji.
Tomáš Mečíř
Trutnov
Re:
Je to výborný nápad, také mě to již napadlo.Stálo by to za úvahu.
Jsem ze Moravy a asi se nebudu moci zúčastnit a moc bych chtěl.
Jana Zusková Písek