MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Petiční arch
Přečtěte si co píše o demokracii Sokrates
Podle mě je lepší mít prezidenta s chlupama, který má na zřeteli střední třídu, než elegána, kterému záleží jen na sobě.
Přečtěte si co píše o demokracii Sokrates
2014-11-18 09:07
Ještě jednou s podpisem
Podle mě je lepší mít prezidenta s chlupama, který má na zřeteli střední třídu, než elegána, kterému záleží jen na sobě.
smysl? - podpora
Věřím, že pokud se sežene dostatek podpisů (oprávněných), bude to vítaný příspěvek i pro parlament... Jsem si jistá, že velká část parlamentu není ze Zemana nadšená a uričtě vymýšlejí "coby".
jak resite prosim pravost podpisu? Pokud je tam evidentne vymyslene jmeno (sproste atd), odradi to kohokoliv, kdo by se vazne podepsal, protoze automaticky bude povazovat petici za neprofesionalni..
Je mozne i nejak pomoci?
Re: Re:
mravokárce na úrovni,jenže prezident poukázal na to,že se někteří naši řiťolezci zastávají pussynek,pouze přeložil jejich název a poukázal jak se chovají ve svatostánku !
Pan Zeman bude mít mandát ještě 3 roky tak tuším že si sním ještě užijeme spoustu krásných dnů a legrace
Jak svrhnout prezidenta !
Vyměna prezidenta, to jednoducha věc, kera se ale ne vždycky uplně povede. Proto na ňu potřebujeme fajny recept. Takže co si k vyměně prezidenta připravime:
- Hlavni duvod (ten samozřejmě nebudeme nikomu řikat)
- Zastupny duvod (ten naopak budeme vytrubovat všude)
- Dav placenych provokateru
- Dav užitečnych idyjotu
- Synky s puškama
- Jasajici dav
Většina vás, co se tady podepisujete, své "já" najdete pod bodem 4.
mají to poslat na email když email nemají? :D :D
Re: Jak svrhnout prezidenta !
#60: Dan - Jak svrhnout prezidenta !
Ta čeština ti pokulhává. Není bod č. 4 tak trochu rusky?
GINA
Re: Přečtěte si co píše o demokracii Sokrates
PETICE ZA ODVOLÁNÍ ANDREJE BABIŠE
PODEPISUJTE PETICI ZA ODVOLÁNÍ ESTÉBÁCKÉHO OLIGARCHY BABIŠE:
https://www.petice24.com/petice_za_odstoupeni_andreje_babise
Re: Hodnocení petice
#25: XXX - Hodnocení petice
Tak se podepis debile. Promin xxx