MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Těhotná havlistka si pohladí břicho a řekne:
"Jen aby bylo moje."
Jak si havlista mohl zlomit nohu při hrabaní listí?
Spadl ze stromu.
Užívá si chlap s havlistkou a když je po všem, havlistka se zeptá:
"Nemáte náhodou AIDS?"
"Ne."
"No, to jsem si oddychla, nerada bych to chytila podruhý."
Re: Re: Re:
Tak ti děkujeme za dezinformace z pera FSB, tupá soudružko. Jinak si troch pleteš dobu Schutzstaffel působily zejména v letech 1933-45. Ale to by si měla coby uvědomělá soudružka o svých rodných soukmenovcích vědět.
Stojí dvě havlistky, každá na jednom břehu řeky.
Ta jedna volá na druhou: "Nevíš, jak se dostanu na druhou stranu?"
Druhá odpoví: "Už tam jsi, ty hloupá!"
Re: Re: Re: Miloš Zeman je nácek nebo bolševik nebo nějaká zrůdná kombinace obojího jako Putin?
Typická odpověď hodná vulgárního a nevzdělaného zemanomilce.
Havlistka zůstane chaoticky stát v křižovatce.
Z druhého auta na ní křičí chlap: "Ty krávo, co tam děláš?! Dělala si někdy řidičák?!"
"Určitě víckrát než ty, debile!"
Ptá se šéf nově nastupující havlistky: "Kolik máte IQ?"
"Myslíte přes boky nebo přes prsa?"
Re: Re: Re: Re:
Káčo Káčo. Slova jako zemandrtálec tě učí který soukmenovec? To máš od rodičů,to je ta výchova kde tě naučili mít vlastní názor? Tohle slovo sem ale četla mnohem dřív než dnes od tebe. To asi nemáš ze své VŠ makovice s vysokým IQ že. Ve Tvém případě to s vlastním názorem není tak horký jak si myslíš. Taky bych uměla napsat spoustu ošklivých věcí, ale soudruzi nás neučili k takové nenávisti k bližnímu svému jako to vás učí havloidní elita.
Víte, co udělá havlista, když mu řeknete, že voda je opravdu moc studená?
Vezme si dvoje plavky.
Jde havlistka v muzeu. Kouká, kouká a najednou vrazí do stolku s vázou. Váza spadne na zem a rozbije se.
Přilítne hlídač a začne nadávat: "Ženská, ta váza je z 18. století!"
Bledá havlistka si oddychne: "Uf, a já se lekla, že byla nová!"
Re: Re: Re: Re: Re:
#41585: Chrudimíra - Re: Re: Re: Re:
Copak honimíre, teď se vydáváš za rudohnědou čubku?
Víte, jak zaměstnáte havlistku na celý den?
Vezmete jí do kulaté místnosti a řeknete jí, ať si najde místo v rohu a sedne si.
Stojí dvě havlistky na peronu a jedna se ptá: "Pane výpravčí, doveze mě tenhle vlak do Prahy?"
"Ne," zklame ji výpravčí. "Ten vás tam rozhodně nedoveze."
Zezadu se vynoří druhá havlistka: "A mě jo?"
Žádný vlastní názor,žádná slovní zásoba,žádná fantazie.. Vy na tom musíte být opravdu bídně,když temeř doslovně kopírujete příspěvky svých nepřátel.Ale pro mě je to pocta.Jen proto,abyste mohla opsat inteligentní příspěvek,tak jste dokázala překonat nenávist vůči "havlistické Káče".To bych nečekala! Káča
INTELIGENTNI PROSLOV BLBA ze ZIZKAPERKU chrudimira
EEE' HUMMM.MNAA,UFUF.BEEEEE,BUUUUU,MUUUU .OINK,OINK...Volee, volee...
Děkujeme soudruhu "Bez přezdívky " za hromadu dětinsky upravených vtipů o blondýnkách. Doufám že si zvýšil počítačovou gramotnost o kopírování, vkládání a psaní slova"havlistka".
Ja mam takovou radost
Bez prezdivky ma dneska opravdu vyjimecny den. Dnes rano totiz objevil ze se mu zacina ochlupovat ohanbi'i'
Re: Re: Re: Re: Re:
#41585: Chrudimíra - Re: Re: Re: Re:
A já jsem někdy psala něco o VŠ,o svém IQ,o výchově k vlastnímu názoru..?Laskavě si přečtěte,komu a na co odpovídáte.Koukám,že v tom máte maglajz.Jak může komunista vyslovit "k bližnímu svému"?To opravdu nepobírám! Káča
Do holičského salonu příjde havlista s dlouhými mastnými vlasy.
Holič de ho ptá: "Budeme i stříhat, nebo dnes vyměníme jenom olej?"
Víš, co dělá havlista, který si vzal jen čtvrtinu Viagry?
Popichuje.
V MHD stojí havlista nad sedící ženskou.
"Pane, kouká vám kousek přirození!"
"To není kousek, to je celý!"
| This discussion has been closed. |
#41555: Chrudimíra - Re: Re:
Máš v tom trochu zmatek soudružko, odkdy Schutzstaffel internovaly Japonce? Už to nepij ani ředěné.