MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
aneb když prezident je největší troll :-D
Pan Zeman od samého počátku není mým prezidentem.
Pouze se potvrdilo pravidlo, že každý národ má takové vedení, jaké si zaslouží.
Libor Satýnek
Re:
kdo by toho kurevníka volil? snad jedině zas jenom kurva
Re:
#3947: - pozor na vlastní, takhle mluvit na veřejnosti, mi opravdu přijde víc než nevhodné. Co si mohou myslet děti... ?
Re:
ale to nikoho nezajímá, hnupe, rozhodující jsou volby, blbe
Re: ...
Že jednou existovala hnusná petice, neznamená, že jiné petice nemohou být užitečné. Třeba v tom, že skrze ní poznáme, jak se povedlo tomu alkoholikovi ve velmi rozvinutém stádiu této nemoci národ "sjednocovat". To, co staví na stejnou úroveň petici za potrestání Milady Horákové a dnešní chování Zemana, je právě ono pohrdání odlišným míněním a nenávist k k němu.
Re: Re: Re: Re:
Nevěřím, podle mě olizuješ obrazovku, když je na ní Mišlouf... Nestyď se za svoji úchylku:-)))
něco pro vás, pokrytečtí, zlodějští soudruzi ...
Podporuji pana prezidenta
Jsem ráda, že máme konečně moudrého prezidenta. Vy, kteří jste "dostali kopřivku" z Hovorů z Lánjste opět naletěli masmédiím. S prezidentovým názorem na TZV. redaktory a umělce lze jen souhlasit.
Re:
Hm..... pamatujete na akci "Dekujeme, odejdete"? Spousta lidi, Klaus ani Zeman se nehnuli z mista ani o pid....
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Re: ...
ano nejlepší je čekat se založenýma rukama. Ano petice pod kterou se museli podepsat všichni partajníci.....
Náš prezident je Karel:
http://www.petice24.com/nas_prezident_je_karel
President ztratil soudnost a míru vkusu.Hulvátstvím se často projevují puberťáci nebo vševědoucí starci.V tomto případě se hradní pán pere asi obojím. Je to politováníhodná postava.
Re:
to víš, blbe, když prohrál Šišla v prezidentských volbách :-))))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#3936: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Ty ti jde, že? Urážet lidi na anonymních diskuzích? Ubožáku zamindrákovanej...
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re:
#3945: - Re: Re:
já si na to nepotrpím jako ty, blbínku