MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re:
Hlupáku z FSB na to tady nikoho nenachytáš, možná tak hebkého Asenádka.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#29537: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Hádám, že se žádný zaručeně poctivý průzkum o prezidentových preferencích mezi lidmi nekonal, takže přání otcem myšlenky.
Re:
Tak chce jí soudruh V.I.Putin nebo ne. Já to s ní klidně domluvím, je to dobrá soudružka a chová se v souladu s komunistickým manifestem, už nám dala všem.
Platí mě, to je pravda, ale teď přešly na lahve vodky! Nevým proč!!! Asy se jim zachvíly na to vykašlu, už tu vodku stejně nemám kam dávat!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#29578: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Víte o tom že Ukrajina neměla(možná že už je má) zaregistrované své hranice v OSN
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#29604: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Připadáte si chytrý? :-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#29607: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
No to je pořádná hovadina. Hranice jsou zakresleny od map, hranice byly předmětem diskusí v době vzniku Ukrajiny, nikdo z okolních zemí roky nevznesl žádné územní požadavky. Tedy jděte si s propagandou za Asenadem.
Re: Signatáři této petice čekají co bude dál......
#29579: - Signatáři této petice čekají co bude dál......
Na jednu stranu se snažíte předvídat,ale je jasné že je to vaše zbožné přání,které se vám ale nesplní.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#29609: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Drž pysk, má propaganda je pravdivá!!!
Re:
Ano, ve valkach prichazeji lide o zivoty a je to velmi smutne. Ale pokud se budeme bavit o krvi na rukou, nesmime zapomenout, ze v Rusku, at uz se jmenovalo jakkoli, byly likvidovany miliony vlastnich obcanu. Jen za eru Stalina zemrelo vic lidi, nez ve 2. svetove valce. A to bychom meli zapomenout ?
Re: Re:
Ano, zítra si jedu transsibiřskou magistrálou do Moskvy pro další instrukce. Putin je teď zaneprázdněný, ale mám domluveno osobní setkání s Medvěděvem u boršče, příští víkend mě tu vidíte zas. Vaše rusofobie hraničící s paranoiou je dosti trapná.
Re: Re: Signatáři této petice čekají co bude dál......
#29610: - Re: Signatáři této petice čekají co bude dál......
Znovu, připadáte si chytrý? Jestli ano, neváhejte napiště jak si myslíte, že to bude se Zemanem za 6 měsíců.
Re: Re: Re:
Vyřiďte prosím soudružské pozdravy z ulice Politických vězňů všem soudruhům z KGB, už je tady netrpělivě očkáváme, já, soudruh Filip a i soudužka Semelová.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#29609: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Generálny sekretár OSN: Ukrajina zatiaľ zostáva administratívnym okruhom ZSSR
Generálny sekretár OSN Pan Ki-mun oznámil, že medzi Ukrajinou a Ruskom neexistujú oficiálne hranice, zatiaľ ona zostáva administratívnym okruhom ZSSR.
Za 23 rokov jestvovania štátu Ukrajina, jej lídri neurobili oficiálnu demarkáciu hraníc, túto informáciu potvrdil generálny sekretár OSN Pan Ki-mun.
Bezpečnostná rada OSN na svojom poslednom zasadaní prerokovala otázku Ukrajiny a experti priniesli nasledujúci záver v rámci medzinárodného práva: ukazuje sa , že od čias rozpadu ZSSR, Ukrajina neurobila vytýčenie svojich hraníc a nezaregistrovala ich podľa požiadaviek OSN ako hraníc štátu. Ona zostala svojimi hranicami administratívnym okruhom ZSSR, súhlasne obyčajnému dohovoru, ktorý nemá v OSN zákonnú silu.
V ústave Ukrajiny, týkajúcej sa územia štátu, sa nikde nehovorí o hraniciach.
Oficiálne vytýčenie hraníc Ukrajiny s bývalými republikami ZSSR, Ruskom, Bieloruskom a Moldavskom do súčasnosti nebolo urobené.
To značí, že pokiaľ Ukrajina nemá oficiálne hranice podľa medzinárodného práva, niet základu hovoriť o ich narušení kýmkoľvek. Takže neexistuje základ hovoriť o separatizme, t.j. násilnej zmene konfigurácie hraníc. Nedá sa zmeniť to, čo neexistuje.
ASY SEN SE ZAMYLOVALA DO ASENADA
Re: Re:
Ano, Rusové jsou skutečnými zločinci a Lenin byl předobrazem věcí příštích v II. světové válce. I proto je potřeba bedlivě sledovat V.I. Putina a jeho Hitlerovské manýry.
Re:
#29618: Marta Semelová, nejlepší poslankyně za KSČM -
Marto, co jsem tí říkal, jsi to pro nás všechny a především pro soudruha generalisima V.I.Putina, tak žádné city, vzomeň na zásady Komnistickéo manifestu.
Re:
#29618: Marta Semelová, nejlepší poslankyně za KSČM -
Marto to mi neděěělej, jedině že bys mi ho pučovala.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#29617: Asenad - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
:-) tak jestli je součástí CCCP tak pak je vše v nejlepším pořáku, Rusko by mělo okamžitě vráti Krym.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#29623: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Rusko je nástupce SSSR. to se ti nepovedlo
A já chi a chci a chci soudruha Asenada, je to silák z FSB.
| This discussion has been closed. |
Re:
#29597: Mihal -
Tedy znovu, v Kosovu snad byly bombárdovány nějaké civilní cíle? Které a kdy?
Kosovo a Krym je rozdíl obrovský např. v tom, že válku v Jugoslávii z venčí nikdo nevyprovokoval a pokud ano tak jedině Rusko, které má tak vřelé vztahy s prvním velkým válečníkem tam, tedy se Srbskem. Další vývoj již byl nevyzpytatelný a v případě Kosova bohužel hrozila a byla realizována genocida etnika v takovém rozsahu, že by to už Evropa nemusela přežít, zásah tedy musel přijít. Je také velmi zajímavé, že Rusko bylo Pristyně zcela mimo mezinárodní právo daleko dříve než síly UN a dokonce vyvolávalo konflikt s UN.
Druhý fatální rozdíl byl v tom, k neměnnosti hranic Srbska nikdo nezavázal, neboť ani nemohl, stát neexistoval. To, jestli součásti nově se tvořící Srbska bude či nebude Kosovo mohlo být právě důvodem k oné genocidě, která započala a kterou Evropa skutečně již dále nemohla jen tak sledovat s tím, že si to mezi sebou nějak vyřídí.
Kosovo tedy nejen, že nebylo ukradeno ale ani nebylo komu jej ukrást, státy bývalé Jugoslávie v době kosovské krize neexistovaly. Tedy vzniklo Kosovo na základě mezinárodních dohod, aby se zabránilo velké genocidě v Evropě.
Vidíte to jinak? Tak neváhejte a napište jak?
Pokud toto Václav Havel ve velmi složitém a mnohaetnickém konfliktu v Jugoslávii dokázal přečíst a jasně vyjádřit názor, že se žádná genocida jednoho etnika v Evropě již nesmí opakovat, pak je potřeba mu vyjádřit obrovský obdiv, neboť drtivá většina občanů ČR ani netušila, kolik stran vlastně v bývalé Jugoslávii mezi sebou válčí.