Petice.com

MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Petiční arch

Nepřihlášený uživatel#26 Nov 10, 2014, 08:34

Re:

#23: -  

Nebojte, je nás víc.

Nepřihlášený uživatel#27 Nov 10, 2014, 10:58
Tak dáme alespoň tu stovku, ne?
Vendel#28 Nov 10, 2014, 15:54

Já se těším na nové volby – finále Miloš-Karel bylo na nic.

Nepřihlášený uživatel#29 Nov 10, 2014, 17:21
Dobry napad, aspon neco , nez budou volby
Nepřihlášený uživatel#30 Nov 11, 2014, 09:32
Vážený pane Němče,
dělějte něco užitečného místo sepisování petic. O životě víte hovno. Kdo vlastně jste? Představil jste se? Vaše petice bue zapomenuta tak jako vy.
Nepřihlášený uživatel#31 Nov 11, 2014, 13:58
Jak ho mají poslat lidé, kteří opravdu nemají email? :-D
Nepřihlášený uživatel#32 Nov 11, 2014, 17:43

Re:

#30: -  Vážený příznivče Miloše Zemana, kdo vlastně jste? Dle Vašeho slovníku patrně stejný sprosťák jako prezident! Pokud jste alespoň částečně gramotný, můžete si na internetu o panu Němcovi najít spoustu informací. O Vás tam patrně nic nebude...

Nepřihlášený uživatel#33 Nov 11, 2014, 18:00
Pokud lidé nemají email, asi vám jej nezašlou emailem.
Nepřihlášený uživatel#34 Nov 12, 2014, 07:33

Re: Re: komentář

#15: ludek - Re: komentář 

Alkoholismus a vulgarismy ni na osobě Miloše Zemana (ve funkci prezidenta) ze všeho nejmíň.

Nepřihlášený uživatel#35 Nov 12, 2014, 07:51
Miloš Zeman jako prezident, je popřením všeho, čeho jsme po listopadu 1989 dosáhli. Tím, že se distancuje od sankcí otevřeně podporuje Ruskou vojenskou agresi v Evropě. Profesoři, kteří mu nejsou po vůli by neměli být profesory. Prosazování lidských práv je pro něj překážkou a zátěží pro jeho vztahy s Diktátorskými režimy. A vše mu prochází. Mám obavy kam až to povede dál. Petr Pína
Nepřihlášený uživatel#36 Nov 12, 2014, 07:56
Ruský historik a polytolog Prof.Andrej Zubov, kritik Putina který byl následně vyhozen z moskevské univerzity prohlásil o (16.10.2014 Reflex č.42) Putinovi:"Nehorázné peníze,které vynaložil na korumpování západních politiků, zdá se byly vyhozeny oknem".
Ne tak úplně jak se začíná rýsovat. Fico, Klaus a Zeman by měli být tázáni ohledně vedlejších příjmů a zdanit je. Jednou to stejně praskne.Tak jako všechno. Za velezradu z důvodu korupce by se mělo neprodleně trestat.
Ctibor Martinů 66601 Železné
Nepřihlášený uživatel#37 Nov 12, 2014, 08:10
Ať žije Zeman! Nejlepší prezident! Kdo tuto petici podepsal, je stejná žumpa, jako novináři. Vytváříte problém z ničeho a masírujete lidi. Žebráte o podpisy jak o pětikorunu na náměstí pro postižené děti. Je jenom dobře, že tam Zeman je a konečně taky někdo národu říká, jak se věci skutečně mají. Je mě naprosto jedno, jak je lidem v Tibetu, v Africe nebo na Ukrajině. Já je živit nebudu a nesouhlasím s tím, aby je živil náš stát. Máme dost svém menšiny doma. Samozřejmě se to rádobyintelektuálům nelíbí, ale tím líp. Rozkradená republika jim nevadí, ale z kundy v přímém přenosu se mohou zbláznit a novinářská žumpa má své výživné téma.
Nepřihlášený uživatel#38 Nov 12, 2014, 08:13
Němče, jsi omezenec... hloupý a trapný.
Milan#39 Nov 12, 2014, 09:23

Pane prezidente republiky, podejte demisi

Vážení diskutujici, jsem velice rád, že se připojili i páně Zemanovi zastánci. Podle použitých výrazových prostředků si lze snadno vytvořit vlastni úsudek, o koho se asi jedná. S panem prezidentem mají společné to, že určitě nepředstavují skupinu lidí, kteří by měli reprezentovat lid této země. Tak, jako existují slušní lidé i z těch nejnižších vrstev společnosti, existují i vzdělaní hulváti ve vysokých funkcích. Prosím pana prezidenta, aby byl dostatečně sebekritický a abdikoval na svoji funkci.

Milan Černý

Nepřihlášený uživatel#40 Nov 12, 2014, 11:17
Jděte s tím do prdele a neotravujte spamem slušné lidi
Ještě jednou mi to příjde do mailu zmrdi#41 Nov 12, 2014, 11:18

Ještě jednou mi to příjde do mailu zmrdi

Ještě jednou mi to příjde do mailu zmrdi

Nepřihlášený uživatel#42 Nov 12, 2014, 13:56

Re: komentář

#12: - komentář 

Prezidentovi vulgarismy, to je jen taková poslední kapka, daleko více mi vadí jeho rozbíječská vnitřní politika, lezení do zadku Číně a hlavně zrada zájmů České republiky ve vztahu k Rusku. Jeho rusofilství je skutečně za hranou s tím se nemohu smířit.               Lacina 

Nepřihlášený uživatel#43 Nov 12, 2014, 15:49

Petice

Zeman tam nikdy neměl být a těším se na den, kdy vypadne.

Nepřihlášený uživatel#44 Nov 12, 2014, 15:51
Dobrý den,máte chybu ve jménu na adrese petice. JH
Nepřihlášený uživatel#45 Nov 12, 2014, 16:18
Stejně neodstoupí má hroší kůži. Ti co ho volili jsou jako ON!!! Má z nás ještě srandu. To se musí pan Havel obracet v hrobě!!!
Nepřihlášený uživatel#46 Nov 12, 2014, 17:39
pane nemce, ja jsem sice vasi petici podepsal, ale porad mam urcite pochyby ... treba o tom, ze nevim, zda ceske urady maji za povinnost petici vubec cist, natoz pak o ni uvazovat ...
petr adler
Nepřihlášený uživatel#47 Nov 12, 2014, 18:22
ANO SOUHLASÍM ABY PRESIDENT ZEMAN ODSTOUPIL
Nepřihlášený uživatel#48 Nov 13, 2014, 13:30
To musí být pěkní retardi, když si neumí zřídit e-mail.
Nepřihlášený uživatel#49 Nov 17, 2014, 11:36
To je dobrá rada. Lidi, kteří nemají email si určitě petici stáhnou a podepsanou vám ji pošlou emailem... Bože, to je logika :)
Nepřihlášený uživatel#50 Nov 17, 2014, 18:00
Národ sobě!Národ si to dnes nedal líbit a Zeman dostal na frak na Albertově!
Hurá a díky všem,kdo tam byli.
Konza Pokorný

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.