MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Petiční arch
Já se těším na nové volby – finále Miloš-Karel bylo na nic.
dělějte něco užitečného místo sepisování petic. O životě víte hovno. Kdo vlastně jste? Představil jste se? Vaše petice bue zapomenuta tak jako vy.
Re:
#30: - Vážený příznivče Miloše Zemana, kdo vlastně jste? Dle Vašeho slovníku patrně stejný sprosťák jako prezident! Pokud jste alespoň částečně gramotný, můžete si na internetu o panu Němcovi najít spoustu informací. O Vás tam patrně nic nebude...
Re: Re: komentář
Alkoholismus a vulgarismy ni na osobě Miloše Zemana (ve funkci prezidenta) ze všeho nejmíň.
Ne tak úplně jak se začíná rýsovat. Fico, Klaus a Zeman by měli být tázáni ohledně vedlejších příjmů a zdanit je. Jednou to stejně praskne.Tak jako všechno. Za velezradu z důvodu korupce by se mělo neprodleně trestat.
Ctibor Martinů 66601 Železné
Pane prezidente republiky, podejte demisi
Vážení diskutujici, jsem velice rád, že se připojili i páně Zemanovi zastánci. Podle použitých výrazových prostředků si lze snadno vytvořit vlastni úsudek, o koho se asi jedná. S panem prezidentem mají společné to, že určitě nepředstavují skupinu lidí, kteří by měli reprezentovat lid této země. Tak, jako existují slušní lidé i z těch nejnižších vrstev společnosti, existují i vzdělaní hulváti ve vysokých funkcích. Prosím pana prezidenta, aby byl dostatečně sebekritický a abdikoval na svoji funkci.
Milan Černý
Ještě jednou mi to příjde do mailu zmrdi
Ještě jednou mi to příjde do mailu zmrdi
Re: komentář
Prezidentovi vulgarismy, to je jen taková poslední kapka, daleko více mi vadí jeho rozbíječská vnitřní politika, lezení do zadku Číně a hlavně zrada zájmů České republiky ve vztahu k Rusku. Jeho rusofilství je skutečně za hranou s tím se nemohu smířit. Lacina
Petice
Zeman tam nikdy neměl být a těším se na den, kdy vypadne.
petr adler
Hurá a díky všem,kdo tam byli.
Konza Pokorný
Re:
#23: -
Nebojte, je nás víc.