MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re: Re: Re: většina národa ho volila
#18813: - Re: Re: Re: většina národa ho volila
Ne já ho, ale Vy mě. A knížku KSČ nemusím nikde lovit, mám ji stále u sebe. Já se za ní narozdíl od Vás nestydím.
P.S. Teď úplně vidím, jak mí kamarádi spadli ze židlí. Sorry, jednou to prasknout muselo.
Re: Re: Re: většina národa ho volila
#18820: - Re: Re: většina národa ho volila
...podle sebe soudím tebe "-)))
Re:
Všiměte si že nejvíce nenávisti je na straně příznivců prezidenta.
Re: Re: Re: Re: Re: většina národa ho volila
Re: Podporuji pana prezidenta
1.prosince v 18 hod.na Václaváku,půjde se na Hrad s peticí!!!!!!
Čtěte úvodní stranu-oznámení autora petice p.Němce!!!!
Re: Re: Podporuji pana prezidenta
#18831: - Re: Podporuji pana prezidenta
tak běžte vítat, už se vrací z Kazachu a na klíně vám veze bednu s koninou
Dosť bolo takých Babišovců a Zemanovců!!!!
Vypráskáme je z Hradu!!!!
Miloš Zeman a Václav Klaus jsou spojenci.
Jsem dlouhodobě přesvědčen, že Miloš Zeman a Václav Klaus jsou spojenci. Jen si rozdělili českou společnost podle politické polarity. Oba pak pracují na tomtéž. Tj. pracující mimo jiné i pro zájmy jiných států mimo EU v neprospěch České republiky. Oba měli stejný zájem na tom vytvořit v Čechách elitní oligarchii, která by skutečně vládla všemu a všem. Což se jim částečně i podařilo. Bohužel český občan si nechal těmito pány vsugerovat, že jeho jedinou občanskou povinností je odvolit a dál bude trvale bezmocný. Oba výše zmínění pánové v podstatě nenávidí svéprávného a důjstojného občana.
s dovolením kopíruji velmi přesný příspěvek
98346 Abu Bakr al-Baghdadi ISIL - vyloučit
Zeman potáhne na Vysočinu objímat stromy,Babiš se svými poskoky třeba za soudruhy do Ruska,ale Krnáčová nejdřív vrátí primátorský řetěz!!!!
NE soudruh opilec Zeman,NE estébák Babiš!!!!
Kárl na Hrad...
#18822: - Re: Re: Re: většina národa ho volila
Představte si, že Vám v restauraci nabídnou koprovku s knedlíkem nebo koprovku s bramborem. Buď si vyberete, nebo půjdete jinam. Tenkrát nikam jinam jít nešlo, tak jsem zůstal a dal si ..s bramborem, protože mám brambory hrozně rád a to proto, že nejsou tak česky "profláknuté" a knedlíků jsem již přežrán.
No fuj, teď jsem poučoval skoro jako ten náš "knedlík".
A nebojte se, kartičky jsem již zakoupil na US ambasádě. Pochvaly miluju a demagogie se nebojím, ta mne tady provází už od narození (1956).
Chťěło by to na Ovara zatýkací kufr inspektora Trachty
Re:
Možná se dožijeme toho,že ho děti ve škole budou muset titulovat "velký hospodář"
1.prosince v 18 hod.na Václaváku,půjde se na Hrad s peticí!!!!
ČTĚTE ÚVODNÍ STRANU,oznámení autora petice p.Němce!!!!
Pane Fíku a pisatelé příspěvků č.18811 a č.18821,velké DÍKY! Vím,že není vhodné vést na veřejné diskuzi soukromý rozhovor,ale jiná možnost nebyla.Děkuji Vám,tolerantním a slušným lidem,za Vaše pochopení.A děkuji také za to,jak krásně jste se nás zastali.Moc si toho vážím,Káča.
Co bude dělat chudáček Ovčáček,až přijde o Zemana?Asi se zase vrátí do bulváru :))))
Re: Re:
kazdopádně v učebnicích dějepisu se o něm
budou děti jednou učit jako o prezidentu
" OSTUDOVI "
Re: zatýkací kufr
A Zeman by říkal,to jsou kachny,a tam jsou kachny....:))))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pryč s Ruským švábem!
#18826: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pryč s Ruským švábem!
Díky i Vám! Káča
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pryč s Ruským švábem!
#18811: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pryč s Ruským švábem!
Ani ma nehne! Takí ako Ty majú s "vyhadzovaním" druhých asi prax. A Ty niekomu ideš nadávať do "boľševikov", "komoušov" a "náckov"? :-)
Re: Re: Re:
Učebnice dejepisu sa bohužiaľ občas menia podľa toho, komu majú slúžiť. Aj dnes sú plné ideologického balastu, čo je vidieť aj na primitívnych komentároch tých "vyhadzovačov" posadnutých boľševikmi a ruskými agentami.:-)
súdruhovja,dajtě si borovičku a halušky a choďtě do....hajan:))))
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pryč s Ruským švábem!
#18806: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pryč s Ruským švábem!
Kéž byste samou závistí a nenávistí puknul(a). Určitě by vám to udelalo radost.