MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re: TRe: Re:
Omyl, pana Kalouska nemusim. Ale presne jak pisu. Kdyz dojdou argumenty, nastupuje sprostota. Hlavne se nevyjadrit k tomu, co bylo napsano, protoze rozumne argumenty skutecne chybi. Tak je to, mudrlante.
Re: Re: Re:
Čtete mi myšlenky,přesně toto jsem si říkala.Ale dnes jako *nepřihlášený uživatel *
Poslední hlášení:
Všechna letiště v ČR jsou zahalena v zemanovské mlze. Pokud to vydrží, nebude mít kde přistát a vrátí se do Kazachstánu.
Re: Re:
Tak od tebe to tedy sedí, který máš zřejmě IQ tykve.
Seznam bolševiků
Však kdo jiný může mít zájem na tom, sabotovat demokracii a prosazovat si svoje zájmy ve řvoucí tlupě na ulici? Co budete dělat příště? Lidové milice?
Nepudu domů, nepudu domů
byl bych doma bit.
Národ na mě nadává,
že jsem pussy šmatlavá.
Nepudu domů, nepudu domů,
byl bych doma bit.
Ve středověku takový druh lidí pomazali dehtem a posypali peřím, nežje pustili do "světa"
Re:
" Pec nám spadla, pec nám spadla.Kdopak nám jí opraví?Vláďa Putler není doma a, Medvěděv to neumí.Zavoláme na Miloše, ten má....."
Souhlasím se zemanem, protože .....
Nechci pít americké nebo německé břečky místo pořádného piva z jihoafrického koncernu nebo českého pivovaru postaveného v Kazachstánu.
Re:
Hele, kdybys byl co k čemu,t ak si zjistíš, že ačkoliv to ještě chutná a tváří se jako naše pivo, tak majitelé jsou židáci z USA, takže už je pozdě houkat soudruhu.
ČESKÉ PIVKO
JE NEJVĚTŠÍ HUMUS. vyjma Plzně jinak humus
piju německé je výborné
PODPORUJEME MILOŠA - MILOŠU VYPADNI Z HRADU !!!
Hradní Miloš – lež a nenávist zvítězila nad pravdou a láskou
/cb20130201083632/necyklopedie/images/e/ef/Zeman-znamka.png
AŤ ŽIJE MILOŠ KŮL V PLOTĚ II A JEHO SLÁVA AŤ SE NEBES DOTÝKÁ
Re:
Zřejmě budeš občan Kazachstánu, jinak mi to nejde dohromady.
Re: ČESKÉ PIVKO
Plzeň je největší srágora, jen dementi neznají nic jiného jak Plzeň. Čím menší pivovar, tím lepší pivo. Euro sračky jako plzeň si můžeš strčit do kundy.
Hradní Miloš – já chci pít non stop
/1530446-img-zeman-milos-alkoholik.jpg
Jirka Paroubek vládl podle aktuálních průzkumů veřejného mínění, kdyby to udělal Miloš, tak už teď objímá na Vysočině stromy
Soudruzi na Hradě, končíte.
Hradní Miloš – spár dravce tlama rybí si hýká z oltáře…
Hradní Miloš - 1.12.2014 se koná akce červené tričko svetr nebo bunda na protest proti setrvání Miloša ve funci
https://www.facebook.com/events /784357984954012/?ref_notif_type=plan_user_joined&source=1
Vážení petenti,
rádi na Hradě skončíme, ale vydržte to ještě. Putin pátrá v seznamech po vhodném kandidátovi. Staří přátelé z Drážďan jsou k ničemu, Klaun je profláknutý a už nemůže. Je to problém a chvilku to potrvá.
| This discussion has been closed. |
IRe: Re: PODPORUJEME MILOŠA - MILOŠU VYPADNI Z HRADU !!!
#17618: - Re: PODPORUJEME MILOŠA - MILOŠU VYPADNI Z HRADU !!!
Ironie neškodí.