MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Zamyslete se
Jednoduchá osoba potřebuje jasně pojmenovaného nepřítele. Když z ní někdo bude dělat denně idiota, ale bude jí při tom tvrdit, jak je u toho noblesní a jaký je ona vlastně nadčlověk a ne nějaká lůza, bude zmatená a půjde jak oslík za mrkvičkou.
Re: Re: Re:
Obdivuji váš intelekt. Jak prozíravě odhalíte ve druhém povahové rysy včetně stylu oblékání. Bez obav, do té vaší duševní špíny bych nezašel ani ve skafandru, natož v košili. I ta pronajatá kuchyně, co se v ní zrovna válíte, má stejnou kvalitativní úroveň - nechám vám nedokončenou větu. Třeba ji přebásníte :-)
Euroatlantická civilizace
Euroatlantická civilizace stojí před zásadním problémem. Buď přehodnotí své zásady rovnosti před zákonem a jisté normy civilizovanosti, nebo zanikne. Upozorňuji, abych zase nebyl trestně stíhán: Já k těm krokům nevyzývám, jen konstatuji, že je přijmeme nebo zemřeme.
Re: Re:
#1653: MUDr. Marek Rošetský - Re:
snad jste spadl z višně nevšiml si žeby ve Francii Německu nebo Velké Británii prodávali své matky a dědečky, zato Zeman svým chováním vede naši zem do sféry vlivu Ruska, haní morální autority kolem sebe a s Klausem v tandemu přisluhují Putinově imperiální politice
Hloupost. Spojením s ODS tenkrát své voliče totálně zradil. Ukázala se pravda - že dobrá koryta jsou přednější...
Domnívám se,že naše KRÁSNÁ ČESKÁ REPUBLIKA má už tolik ostudy ( kradené propisovacích tužek,ožralství... ) že s námi musí svět jen pohrdat,nebo nás berou jako šašky světa.
Pochybuji,že se něco podobného děje v jiném státě světa.
Klaus na Hrad! Na ten svůj... :-D
To je borec ! ! ! S l u š ně k r a d e n e j e n p e r a ! ! ! :-D
Re: Re: Re: Re:
Myslíte moji secesní kuchyni s prvky art deco ... a skutečně se válím ... nepracuji ... a zdravím
tam vezme.
Re: Re: zbláznili jste se?
#1725: Hugo - Re: zbláznili jste se?
Nechci se zmíněných pánů nikterak zastávat, ale myslím, že srovnávat konzistentní hulvátství pana Zemana, s ojedinělými výbuchy emocí, prostě nelze. Pochopím, že někomu "rupnou nervy". Jednou, dvakrát.. i třikrát za funkční období. Ale tohle..?! Pana Zemana jsem vždy měl za chytrého, byť svérázného politika. Málokdy jsem s ním souhlasil, ale celkem jsem si jej vážil. Dokud se nestal prezidentem. Myslím, že měl zůstat u glosování z Vysočiny.. z této pozice mi jeho komentáře připadaly zábavné.
Dělá ostudu všude ve světě.Je mi z něj zle.Měli by se stydět,ti kdo ho volili.Je to ostuda ČR!!
Tato petice je důležitá, protože pan prezident nesmí používat vulgarizmy a musí být příkladem pro ostatní lid. Můj prezident to nikdy nebyl a nebude !!!!!!!!!!
This comment has been removed by the author of the petition.
| This discussion has been closed. |
Kéž bych spal a zaspal tu mizérii. Za sto let se probudit a všude samý Róm či cikán střídaný černochem a asiatem ... Čechů poskrovnu, možná i tudy vede cesta. Je Zeman Čech?