MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Volby 2021: ANO - 72 mandátů, ODS - 34, STAN - 33 ....... Tak kdo vyhrál?
Re:
Těch 108. Jestli Ovar neví, která bije, jeho problém. Poslanci se konec konců dokážou dohodnout a schválit bez něj rychleji.
Už vyrazil i "hradní balzamovač"?
Ovar je ve Střešovicích. S kolonou goril. V polosedě na lůžku.
Hodně zdraví, pane prezidente!
Už neměl druhé volební období kandidovat, měl mít soudnost a užít si stáří s pěknými kníhami doma na Vysočině. A jeho bezohlední voliči by se též měli nad sebou zamyslet.
Babiš: Prohráli jsme kvůli Praze ... Praha mě nenávidí. To je sice pravda, ale projel jste to i v Brně, pane STB!
Mlátička Ondráček teď půjde na pracák.
Re: Hrůzovláda tradičních zlodějských stran ODS a TOP09.
Pražáci - čuráci. Brno - buzerantů plno.
Re:
Takový Šlachta by se mezi estébáky okamžitě ztratil.
Je to slušný člověk.
To je fajn, že je Jarda Foldyna opět v parlamentu.
Re:
Popřejme mu hodně energie,aby mohl co nejdříve jmenovat novou vládu koalice SPOLU a PiraStan ministerského předsedy Petra Fialy.
„Nejděsivější slova, jaká v angličtině jsou: Jsem z vlády a přišel jsem pomoct.“
Bez Havla a jeho pohrobků by se nám žilo lépe.
Pravda a Láska zvítězí nad lží a nenávistí !!
Havel forever !! Long Live The Dalai Lama !! Free Tibet !! Free Cannabis !! Free Rainbow People !! Green Peace !! Peace and Love !! Make Love not War !! Love and Compassion !! Support Movies !! Support Music !! Support Books !! Support Trains !! Support Earths !!
Havel forever !! Long Live The Dalai Lama !! Free Tibet !! Free Cannabis !! Free Rainbow People !! Green Peace !! Peace and Love !! Make Love not War !! Love and Compassion !! Support Movies !! Support Music !! Support Books !! Support Trains !! Support Earths !!
Snad pan Babiš dá na naše naléhání a zůstane v politice.
Pan prezident by měl pověřit sestavením vlády nejsilnější stranu, nikoliv koalici.
Re: Re:
Re: Dobře míňená rada
#174572: Občané ČR - Dobře míňená rada
Taky si myslim, že by se měl vrátit zpět na Slovensko, odkud přišel
Od Fialy to každopádně je hezký pokus. Narozdíl od předposledních voleb, které skončily zoufalstvím menšinové vlády, tentokrát, i díky náhodě, byla vládní většina jasná okamžitě.
Covid info: 1406 očkování, 334 nových případů.
| This discussion has been closed. |
Teď si zbytek ČR rozdělí kmotři s neziskovkama.