MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Musela bych se stydět i za sebe.
Re:
Šířit kapitalistickou, zločinou ideologii, kdy vítěz je ten co nejdráže prodá svojí matku či otce, kdy okrade dceru či bratra a tím je nejvíc na světě, také by jsem se styděl... Chápu Vás... Je tu hodně zlodějů, co pod pláštíkem svobody a demokracie jen odírají vclastní národ a Vám kážou, aby jste to zlo učil!
Re: Re:
Zkuste se příště pod svůj nepokrytecký názor podepsat plným jménem, takto to nějak ztrácí kouzlo.
Volby byly v druhém kole postaveny tak, že buď dej hlas některému ze dvou kandidátů (z nichž ani jeden za nic nestojí), nebo ho zahoď do koše a čekej, jak to dopadne. Kdyby byla šance, že pro malou účast budou volby zrušeny, ten koš bych využil bez váhání, takto jsem prostě někoho zvolit musel, a nebylo to vůbec jednoduché rozhodování. V konečném důsledku ten očekávaný rozdíl byl jen minimální.
Re: Re: Podporuji pana prezidenta
#1644: Jsou to pacienti - Re: Podporuji pana prezidenta
Takový hrdina zase nejste. Proti hysterickému davu bych si moc netroufal. Takže stačí podpora u voleb. Tam se pravda zase ukáže
Re:
Braňme se Americkým mafiím, co rozkradli Národní podnik Tatra atd! :-D
Pane doktore, že jste vystudoval v USA mě nepřekvapuje,já jsem čech a američan je jenom lépe oblečený rus.Já nechci vítat žádné tanky.Zaměstnávám lidi, dávám jim práci a chci žít v klidu,ale se Zemanem v klidu nejsem, leda bych vlastnil palírnu.
Re: Re: Re:
Ctete piste lepe. V komentari bylo: " ... I kdyby jineho nebylo, tak pod takto verejne se projevujici hlavou statu nelze prakticky deti a mladez vest k slusnemu chovani. ..."
Jeho vulgarismy v Hovorech jsou uz jen tim poslendim, co cloveka primeje vyslovit se nesouhlasne k jeho reprezentovani naseho statu!
Je to úděsnej senilní buran-alkoholik. V lepším případě je jen nemocný.
Nejen, že je sprostý, neumí se ani chovat ani oblékat jako normální inteligentní člověk ...
Jak je to potom s Vaším intelektem, když tak hloupě plácáte? Vrtěti psem, to zavání nějakou konspirací a celosvětovým spiknutím proti ubohému pomatenému z nouze zvolenému prezidentovi... Každý kdo s Vámi nesouhlasí je hloupý nebo ovce... To je vlastně odpověď na úroveň toho Vašeho intelektu...
Re:
To je ta "Vyspělá" promiňte "vyčpělá" "Demokracie"! :-D
Když vidím tu hysterii a to , co vyvádí Zemanovi, tak mám docela strach se podepsat. Mě anonymita vyhovuje, nejsem hrdina. Jen se snažím otevřít oči zaslepencům.
Re: Re:
myslíte tahat za Zemanův ocas?
no, na vás je vidět, že opravdu "kun*a sem, kun*da tam) :-)
Re: Re: Re: Re:
Každý kdo je občanem ČR, tak jeho právoplatným panem presidentem je Miloš Zeman... Opakuji pro všechny co mají IQ pd 40! :-D I pro spekulanty, kteří si ho dokáží uměle zvednout o tisíc procent! :-D
Zemane odstup
spolu s bývalým prezidentem Klausem jste ztratili soudnost o morální integritě nemluvě, podlézáte Rusku a hrajete v jeho zájmu. Bouráte Havlovu morální autoritu jeho posmrtným zesměšňováním a vedete naši zem do sféry zájmů Ruska.
| This discussion has been closed. |