MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re: Re: Re:
Na tom videu není Churchill.
Winston Churchill opakovaně tvrdil, že za nástup bolševismu v Rusku může Německo. „Převezli Lenina v krytém náklaďáku ze Švýcarska do Ruska jako nějaký virus,“ řekl doslova.
Přiznal to po letech také náčelník německého generálního štábu, generál Erich von Ludendorff, který ve svých pamětech napsal: „Naše vláda pomohla Leninovi přicestovat do Ruska a tím přijala zvláštní odpovědnost. Celý podnik byl ospravedlnitelný z vojenského hlediska.
Překvapivý nález dokazuje, že Lenin byl tajný agent
...Mnoho papírů bylo podepsáno Hansem, svobodným pánem z Wangenheimu, který je adresoval dvěma tajným agentům s krycími názvy Bankéř a Krtek. Bankéř byl ve skutečnosti Alexander Parvus a Krtek Vladimír Iljič Lenin. Ten byl styčným důstojníkem mezi Němci a ruskými agenty, a měl na starosti převod materiálu a peněz pro ruskou revoluci.
Re:
Však to taky jejich agentům dalo moře práce, než tu protrženou přehradu kejdy svedli do močálu.
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#160404: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Jak myslíš. Uncle Joe je béčkový film z roku 1941.
Teprve v r. 1943 je doloženo označení Uncle Joe pro Stalina Rooseveltem (Elliot Roosevelt, Jak on to viděl).
Avšak,...
Re:
Koněvovi "vděčí" stovky rodin v Maďarsku, že jim zabil jejich příbuzné během demokratizačního procesu v roce 1956. Při osvobozování Češkoslovenska prý seděl ožralej v Drážďanech, tak s tím osvobozováním nevím, nevím.
A nevím, proč bychom vám do Russka měli vydávat české občany. Už není rok 1945, kdy jste si tam odvlekli tisíce Čechů bez jakéhokoli oprávnění.
To nedělají osvoboditelé ale jen svině
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#160405: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Vida, fajfka. Tu jsem už někde viděl.
Muž, který neletěl. Sověti tvrdili, že Remka místo mě poslali do vesmíru Češi, říká kosmonaut Oldřich Pelčák
Re: Rudé trenky nad Hradem
#160384: - Rudé trenky nad Hradem
Miloš už je v Mexiku
Re: Re: Rudé trenky nad Hradem
#160411: - Re: Rudé trenky nad Hradem
A s jeho odchodem odchází i poslední výspa svobody slova na internetu.
To jsou paradoxy.
Re: Re: Rudé trenky nad Hradem
Aby tam tak emigroval. To by byla ale rána.
Re: Re: Re: Rudé trenky nad Hradem
#160413: - Re: Re: Rudé trenky nad Hradem
Však oni by ho brzy vrátili. Jestě by připlatili: „Chtěli jsme to nechat přeložit, ale tlumočník se nechal odvézt na JIPku."
Gándhí byl rasista!
Co to je za šrot? :-)
Do Severního moře se zřítila americká stíhačka
Líný čecháčkovský pupkáči neumějí uspokojit
To je fakt, takový turecký borci maj opravdu skvělý obřezaný velký klády a dokážou přirážet hluboko a silně, to je šílená labuž. To naše čecháčkovský povadla a povisla zrovna nic moc neumějí.
Terorista z pražské kavárny!
Obdivoval džihádisty a v pražském bytě měl kila výbušnin. Dostal 6,5 roku
Re:
Nadpis neodpovídá obsahu článku. Evidentně to opravdu byli Češi, lépe řečeno takzvaní "Čechoslováci", kdo ho nevybral.
Re: Re: Rudé trenky nad Hradem - Miloš v Mexiku
Je horko tak to si
Na hlavu nasadím sombrero grande
Mě hoří za pata-
mám v Porto Pueblo rande
A piňacoláda
Na cestu neškodí když je chlap macho
A láhev tequilly
Má milá mi přihřeje nachos
Donde esta zapateria čeká mě milá
A můj mezek Pedro
Klopýtá okolo malého ranče
Taky je skvělý
Že tu slyším výt Komanče
Však radši bych zalez
Tam kde je nejbližší kojotí nora
Že pospíchám domu
Mě vyhlíží krásná seňora
Z mé hlavy je půlka
Než jsem spad už bylo od krve poncho
Už pět neděl svoji
Má milá a sousedů Pancho
Re: Líný čecháčkovský pupkáči neumějí uspokojit
#160417: - Líný čecháčkovský pupkáči neumějí uspokojit
Kup si motorové dildo a neotravuj.
Re: Re: Líný čecháčkovský pupkáči neumějí uspokojit
#160421: - Re: Líný čecháčkovský pupkáči neumějí uspokojit
Nechci dildo ani motorový, je naprosto krásný a přirozený cejtit v sobě hluboko a až na doraz velký obřezaný turecký péro, to čecháčci neumějí.
Ať zhyne čínská rudá říše po deset tisíc let !!!!!!!
Táhněte kriplovský zemanovský vypatlanci do rudých prdelí v Číně i se svým zadělaným Ovarem kolaborantem nejvyšším !!!
ČLR - NEJZRŮDNĚJŠÍ REŽIM VŠECH DOB !!!
Od roku 1949 systematické vraždění a asimilace všech nechanských národů nechtěně vtažených do systému čínské rudé komunistické říše
O roku 1949 okupace tradičních nečínských území Mongolů, Ujgurů a Kazachů, jejich systematická asimilace, vraždění až na hranici genocidy.
1950 - začátek kruté a bezprávné okupace Tibetu, ničení, vraždění, genocida, asimilace
1962 - vojenské napadení Indie
60.-70.léta vojenské přepady a zákeřné útoky na SSSR a další sousední země
50.-60.léta v celé čínské rudé říši maoistické šílené experimenty Velký Skok a Kulturní Revoluce které mají na svědomí desítky milionů mrtvých
70.léta - podpora šíleného bestiálního maoistického režimu Pol Pota v Kambodži s miliony mrtvých
1978- vojenské napadení Vietnamu
1989 - masakry vlastních neozbrojených občanů většinového chanského národa
90.léta - podpora maoistických guerill a teroristů ve světě ( Jihovýchodní Asie, Peru, Nepál, Afrika atd.)
a od konce 90.let také vydírání a vyhrožování svrchovaným zemím, neokoloniální zadlužovací politika vůči rozvojovému světu, uplácení režimů v Africe i v Asii, neustálé vyhrožování Tchajwanu a drtivé glajchšaltování Hongkongu.
2018-2019 - začátek absolutně totalitního orwellovského systému kreditů a všeobecného šmírování, udávání a špiclování po celé rudé říši, opětovné zavádění převýchovných táborů pro neposlušné nechanské uzurpované národy.
2019-2020 - bezostyšné a záměrné rozšíření koronaviru po celém světě a sprosté vydělávání peněz na potížích celého světa, které tento zvrácený zrůdný režim neustále způsobuje.
Hezky se to od Koláře naučili. :-)
V Belgii strhli sochu krále Leopolda II. kvůli krutovládě v Kongu
Re: Co to je za šrot? :-)
#160416: Karma? - Co to je za šrot? :-)
Toto je pořádná stíhačka!
| This discussion has been closed. |
Koněvovi vděčíme, že tu dnes jsme, Skopčáci by nás všechny do jednoho vyvraždili! Vydejme vlastizrádce Koláře a Novotného k náležitému potrestání do Ruska!