MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Evidujeme dalších cca 500 na papírových arších
Re:
Pořád nějak nerozumím tomu, že když se mi nelíbí Zeman jako prezident, okamžitě se najde někdo, kdo říká: Ale koukněte se na Frantu, Pepu, Jirku, co říkají a co dělají. O tom to přece není. Jde o to, co říká a dělá Zeman, ne o to, co říká a dělá někdo jiný. Argument typu "když to dělá on, můžu já taky" se hodí snad jen mezi kluky na ulici.
Re: v této "anketě" mi chybí i možnost volby opaku : podpořte prezidenta
#80: mé jméno není důležité - v této "anketě" mi chybí i možnost volby opaku : podpořte prezidenta
Toto není anketa, ale petice, to je dost významný rozdíl. Jsem trochu znechucená tím, že kdo nemá argument, použije urážky. Mám pocit, že sprostě a vulgárně tu píší výhradně odpůrci petice. Taky to o něčem svědčí.
Ziju v zahraničí a volby jsem prošvihla. Ale řeknu vam jedno, Zeman dela Česku opravdu ostudu. Kde jsou ty casy Havla...
Chtělo by to vyjet na venkova osvětlit, " o co vám v Praze jde?" Stejně jako se to dělalo před 25 lety.
Re:
Jo, kdyby to byl jenom šašek. Ono je to ožralé, promitivní, komunisticko-levičácké prase. Ale co jste si zvolili, to máte. Já ho nevolil. Myslím, že na tom mají veliký podíl Moraváci a je mi z toho zle.
zdraví
Jan Bohuňovský
Pavel
Pražští buranští Pepíci se mohou po.rat. Ožralý Kraďousek se svým punťou s pamprskama nemají nárok. Děláte ostudu ČR ve světě. haha
Komedianti a pražští pepíci volili Kcharla ale ono to nevyšlo co? Zloději a tuneláři mají útrum. PBudete platit progres daně. kokoti.
petice
Je to akorát trapný. Autoři petice, kteří jste ještě v životě nic nedokázali. jedině snad napsat trapnou petici. běžte si poplakat na hrobeček láskopúravdaře a pak na pivo s knížetem
PETICE ZA ODVOLÁNÍ ANDREJE BABIŠE
PODEPISUJTE PETICI ZA ODVOLÁNÍ ESTÉBÁCKÉHO OLIGARCHY BABIŠE:
https://www.petice24.com/petice_za_odstoupeni_andreje_babise
Re:
#100: -
Mne se zase nelíbí, že Miloš Zeman a jeho příznivci strkají hlavu do zadku rusákům a číňanům. Tak to bude fifty fifty. A to prosím nejsem ani maldá ani z Prahy, ale z Brna.