MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re:
Zřejmě často posloucháte televizní pořad s parafrázovaným názvem: Otázky buzeranta, který moderuje oblíbenec pana Duky pan Moravec.
Ztrácíte s tím verbálním prostitutem zbytečně čas...
Vyjděte si raději s dětmi na příjemnou odpolední procházku na čerstvém vzduchu.
Re:
Re: Re: Re:
To mrzačení českého jazyka vy odpůrci pana presidenta máte nařízené z kavárny Slávie, kde si vaši loutkovodiči máčejí za Vaše peníze permanentně chobot?
A kampak a s kým si chodí za vaše penízky proplachovat chámovody?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Se nauč psát kreténe
#11224: - Re: Re: Re: Re: Re: Se nauč psát kreténe
Vaší repliku beru. Nemá chybu. A vidíte, jde to i bez skurvenců, dobytků, podsvičat atp.
Ať máte na pana presidenta jakýkoliv názor, Vážím si Vás protože jste určitě slušný člověk.
Anonymita svádí k vulgaritě, to víte stejně dobře jako já.
Kdo ale tomu pokušení odolá, je IN!!!
Ještě jednou dík a i když máte asi jiný názor, (a proč ne?) jste borec.
No řekněte, není to zábava?
Já měl dnes perfektní den, vyhrál jsem telefon za 13.500 Kč a dali jsme si saunu. Máme tam i vířivku a bazén, no paráda .
Jsem rád, že jsem alespoň někoho toršku pobavil a že i Vás, to mě opravdu těší.
Přeju Vám příjemný zbytek večera a příjemný víkend.
To přání příjemného víkendu samozřejmě platí i pro všechny příznivce našeho pana presidenta Zemana.
Re:
Děkuju za ta slova a plánovaný čin, jste fajn lidí. Kéž by jich bylo víc.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Se nauč psát kreténe
#11231: chartista - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Se nauč psát kreténe
Všiml jsem si že hrubý slovník je oblíben zvláště mezi příznivci prezidenta, vždyť on sám se jim rád přibližuje. To mi však u něho vadí nejméně, daleko závažnější je jeho obliba východních diktátorů a různých pochybných příslušníků složek Stb.
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#10265: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Tak to teda ani náhodou, tohle jsou moje závěry k důvodům jak krize na Ukrajině, tak i ve vztahu k Islámskému státu. Takto o těchto problémech uvažovat jsem ještě nikoho neslyšel.
Tedy v mezích kauzality příčiny a následku.
Vážení soudruzi,vážené soudružky,jelikož nemáte svou petici,tak vám připomínám,že máte sraz na podporu svého prezidenta ve 14 hod.v Po na Klárově,přijde i Veleba.Prý ma přijít až 350 soudruhů,bu,bu,bu!!!!!
My ostatní,nazvaní prezidentem "štváči z kaváren"se sejdeme v hojném počtu,to bude štváčů po celé republice,už se těším na "Horory z Lán"!!!!!!!!!
Re: Re: Re: Re:
#11233: chartista - Re: Re: Re:
Zábava to je,jinak bych tady nebyla....taky jsem měla hezký den...nic jsem sice nevyhrála(asi mám štěstí v lásce :o))),ale i příjemné maličkosti všedního dne potěší....taky Vám přeju hezký víkend....
Re: Re: Re: Re:
#11226: chartista - Re: Re: Re:
Vám rudým krysám nějak otrnulo, vylejzáte z děr. Byla chyba udělat samet sametem, ale to už se opakovat nebude. Letos s váma rudejma šmejdama zatočíme, jak se patří. Ožralec Zeman bude na řadě první, pak půjdete vy ostatní!
Re:
Co kecáš, maximálně pár pobouchanců s debilními transparenty v Práglu.
Re: Re: Re: Re: Re:
Ty mužeš tak zatočit klikou od chudobince v Hrádečku ty jelimane!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Se nauč psát kreténe
#11236: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Se nauč psát kreténe
K této problematice žádné ověřené informace nemám.
Tady moje latina končí...
Re:
Je to Vaše svaté právo. Slušné a neurážející.
Vážím si Vašeho příspěvku.
I když slušné lidi bych raději viděl na straně pana presidenta Zemana.
Udělal pro naší republiku víc než Ti, kterí si z ní udělali dojnou krávu.
A že jim v tom dojení zabránil, proto proti němu takový povyk.
| This discussion has been closed. |
#11193: XY - Re: Re:
Odpůrci pana presidenta Zemana mají květnatý slovník, tím hulvátstvím a sprototou jsou totiž determinováni. K nim se hodí slušní lidé jako Sofia Loren do bagančat.
Ten opilec a počůránek - oba by byli určitě nadšení.
Vždyť se přecí říká "svůj k svému."