MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Z VÁCLAVÁKU NA HRAD
Re: Re: Re: Re:
Tu Vaši inteligenci dost devalvuje slaboučký pravopis...
1. " S vaší inteligencí..." s kým s čím - sedmý pád proboha !
2. Názvy měst, řek apod. se bez vyjímky píší s velkým písmenem na začátku
Rádi bychom také přidali podpisy.
Miloš Filip
Re: Re: Re: Re: Re:
Dobrý den.
Vážený, pokud chcete kritizovat češtinu a pravopis, zadívejte se na sebe.
Například slovo "výjimka" a ne "vyjímka", jak píšete vy.......
Ale asi jste si chtěl jen tak plivnout trochu jedu.
S pozdravem M.Filip, Brno
Re:
Hitler byl také zvolen demokraticky...
takže volbama to jen začíná - pak je zvolený POVINEN respektovat zákony dané země a také samozřejmě obecné lidské mravní zákony !!!
IVK
Má obrovský smysl podepsat tuto petici a má velký smysl demonstrativně předat tuto petici na Hradě.
Voliči Miloše Zemana neví, proč jej voli, mnozí z nich už tomu ani nerozumí. Miloš Zeman masivně porušoval Zákon o volbě prezidenta a to délkou kampaně, financování takové mimi Volební účet a utrácením násobků financí, které určuje zákon (40 mil. pro první kolo a 50 mil. pro kola obě včetně DPH)
Zákon o volbách, kterým se získává moc porušují zločinci, komunisté a nacisté a ne demokraté. Je potřeba tedy otevřít či znovuotevřít diskusi, jak korelují postoje Miloše Zeman a to nejen ty minulý i ty současné s Ústavou, Zákonem o volbě prezidenta a s obecnými principy demokracie.
Zákon o volbě prezidenta dokonce expllitně stanovuje, že se musí mluviit v kampani pravda, Miloš Zeman nepřetržitě lhal a přesto, že se čas od času za lži omluvil z hlediska zákona je to neomluvitelné a je to těžké porušení tohoto zákona.
Je potřeba se zamyslet nad tím, jestli volič může takové jednání "tolerovat" a nechat na Nejvyšším správním soudu po volbách, aby rozhodl, jak moc byl zákon porušen a volby případně zrušil, nebo má být volič skutečně takovým suverénem, že v rámci obrany základních principů takového kandidáta bude ingonorovat či dokonce se bude veřejně vyjadřovat k jeho jednání a kritizovat je právě pro jeho nebezpečnost.
Petice a demostrační předání petice může být dobrým začátkem k takové diskusi.
pokud budete organizovat podobnou manifestaci i v Brně či jiných městech dejte nám mimopražským prosím vědět.Vezmeme tak tomu samolibému hrdobci jeho pochybný argument o názoru na jeho osobu pouze v Praze.Děkuji
Zdraví
Ivan Poledník
Re: Re: Jen běžte!!!
#85: Jenda Benda - Re: Jen běžte!!!
mým prezidentem není! Nevolil jsem ho a zároveň jej ani jako svého prezidenta neberu.Bohužel je hlavou tohoto státu-chudák!
Podepsal jsem,souhlasím.Nemohu se fyzicky účastnit, ale jsem s vámi-dík.Vyřiďte mu, že i když je bohužel hlavou tohoto státu, není naším prezidentem! Děkuji mr brno
Pavel Mokroš, Opava
Proč v pondělí? V neděli by tam přišel dvojnásobek lidí.
Lehovcová
Moc nás mrzí, že nemůžeme přijet. Ale určitě přijedeme jindy. Morava není tak daleko, jen teď jiné povinnosti. Omlouváme se. Budeme stejně v mysli s vámi. A nezapomeňme na slušnost. :):) Věra a Ivan
Já bych šla, ale mám bolavá záda, tak už to po práci nezvládnu :-(
Hlavně mu to dejte SLUŠNĚ najevo! Jsme lepší :-)
Honza Vomočil
Trutnov
Pŕijdu a moc se těšíme.