Řidič autobusu občan Roman Smetana. Petice proti jeho uvěznění.
ROMANE VYDRŽ, SPRAVEDLNOST ZVÍTĚZÍ NAD DEBILITOU PSEUDOPOLITIKŮ A PODOBNÉHO PÓVLU!!! ...BŮH ŽEHNEJ JEN DOBRÝM LIDEM! OLIN LITOMĚŘICKO
Re: Zamyslet se musíme jen každý z nás,
politici to za nás dělat nebudou. Ti mají dost práce se obhájit přet mafiemi, které jim umožnili se vyšvihnout . Zvolili jsme si je jen proto, je mi líto, aby pouze plnili svůj volební program. Čtěme pečlivěji volební sliby, čtěme mezi řádky... Volme malé strany, má to smysl..
Smetana
Vydělávejte 2% denně
Spolecnost investuje do forexu a poskytujete ji svym vkladem kapital. Neni nutne investovat sve penize...lze investovat provize, ktere dostanete za to, ze privedete nove investory. Ale vubec neni nutne nekoho shanet. To je jen varianta pro nekoho, kdo by se bal investovat sve penize. Navic spolecnost poskytuje 10USD na vyzkouseni.
Su s teho špatné,co je to za lidi.....
To je bordel,teďka na čt.24 sem slyšel,že zatkli v Praze R.Smetanu.Jak je to možny?? Tak toďka v Olomócu ho nenašli a v Praze mezi tolika lidima ho klovli. To musel něhdo bonznót,jináč to neni možny. Mezi tolika lidma. Lidi só hold hajzlové. PS. A proto pryč z konfidentama!.
Re: Vydělávejte 2% denně
Di si dávat své inzeráty jinam!!!!Sem to nepatří.Seš v každé petici. To neni,fér!
Další trest??????
Su hodně zvědavé,esli mu dá Langrovka čtvrté trest za maření uředniho vykonu?Aji to je dneski možny!Roman by se něl odvolat k sódu pro lidská práva,nebo já nevim kam. Eště sem se do křížku stó Langrovkó nedostal,a ani po tym netóžim!
Re:
Já to klidně doplnim. Só to BESTIE!!!!A navic,zkorumpovany!! Su naštvané némiň na tédeň dopředu!
| This discussion has been closed. |