Řidič autobusu občan Roman Smetana. Petice proti jeho uvěznění.
O jejím manželovi raději ani nemluvě. Bohužel v této zemi neni politická strana kterou by bylo možné volit. Všichni politici se chovají jako bývalí funkcionáři KSČ.
Dobrý den,opravdu je mi upřímně trapné co teď píši,ale musím jen konstatovat"zlatá 50.léta a protektorát".Zmíněnou dobu jsem nezažil,ale cíleně ožebračovat téměř celý Národ,a tendenčně uvězňovat občany,odepírat důstojný způsob lidského života je masochysticky zrůdné,a nelidsky podlé-vše ve jménu "demokracie".Je naprosto bezpředmětné koho občané volí, jest-li pravici,levici,národovce(republikány),demokrati(liberální),vždy je rozhodující SLUŠNOST,a ODPOVĚDNOST.Politika a politikaření je "pouze"nástroj danné moci.ONI snad zavřeli i Blanické rytíře!Je to sentimentální,ale na Národní pověsti a báje se historicky dovoláváme vždy "jen" v nejtěšších dobách...
S pozdravem
Robert Kolařík(27 let)
/Čeložnice,okr.Hodonín/
Vyšší princip - JAN DRDA
"....a Vyšší princip to jako třídní profesor musí vysvětlit své třídě. A to, co řekne, jak hrdinsky se postaví té době, lidem ve třídě, je naprosto úžasné a vrcholné. Opět jako u filmu cituji: "Z hlediska vyššího principu mravního...vám mohu říci jenom jedno: vražda na tyranu není zločinem!"....."Také já....schvaluji atentát na Heydricha!" Říct toto, v té době a před celou třídou!!! A reakce třídy? Z té zamrazí a slzy už v průběhu čtení připravené se prostě vykutálí...." (konec citátu)
Z hlediska vyššího principu mravního schvaluji počmárání politiků Romanem Smetanou a cením si jeho odvahy,kterou většina národa postrádá.
Vše bylo již napsáno, co dodat. Pan Smetana je naprosto nevinen a zaslouží si minimálně pozornost slušných lidí. Všichni v této zemi jsme Smetanové oddáni na pospas zlovůli státní moci, úřadům a zkorumpovaným politikům. Necháme zavírat Smetany a Janoušky budem oslavovat nebo vezmeme konečně hole do ruky a vypráskáme tu pakáž ze směmovny....??!!! Libor Papež
| This discussion has been closed. |