Řidič autobusu občan Roman Smetana. Petice proti jeho uvěznění.
Ne, že někdo začne veřejně projevovat svůj nesouhlas!
Jak už někdo někde řekl," Ten kdo krade málo,tak skončí ve vězení,ten kdo krade hodně, je král".Pokud napíšu aby se konečně zavřela celá naše vládnoucí garnitůra a to i ty předešlé, tak mi zřejmě v tomto státě hrozí přinejmenším doživotní trest,protože jsem si dovolil otevřeně napsat pravdu o největších zlodějích v tomto státě.
Roman Smetana má pravdu a plně s ním souhlasím.
Roman Smetana podpora
Proč? nejsou trestaný jiní a za daleko horší věci a tady to hrotí jenom kvuli pár tykadýlkum
Myslím,že nikomu neublížil, a potrfená husa se vždy ozve
Romane jsme s tebou
si počkám
Tenhle případ mi připomněl film Vyšší princip.Tam se pro "omalovánky" popravuje!Rozsudek je nehorázný a nemravný!!!!!!! Tady se krade za bílého dne ve velkém beztrestně,ale za pomalované plakáty se posílá do kameňa!!! To už soudruzi mafiáni přehnali!!!Do tepláků s nima!!!!!
To přesně dodržují naši představitelé státu.Docela by se mi taková půjčka od p.Bárty hodila.Co lidi?Že bychom si půjčili pár milionů?Kamarádská výpomoc by jistě byla příjemná.Jak se říká-malej
dvůr a velkej bič.Souhlasím s Romanem a podjatá p.Langerová by měla na delší čas odsoudit také svého manžílka.Jeden ze zkorupovaných pánů politiků.Stydíme se,že nám vládne partička zkorumpovaných zmetků.Pan prezident také asi nemá klidný spánek,doprezidentoval!Mafie
Ať táhnou ti,co rozkrádají a rozkrádají stát.Co,pane Bárto,Johne,Kočí a spol.
Seznam zkorumpovaných zlodějů,kteří tu vládnou by se nevešel ani na třívrstvý toaletní papír.
A nalitej lobbista dostane státní vyznamenání.
Předpokládám,že se nevyhnu obvinění a že mě Langerka pošle natvrdo na Mírov.Aspoň si u soudu před ní odplivnu,za svůj názor se nestydím a věřím,že většina Čechů mi dá za pravdu.
Za co má jít do basy?Za pravdu,kterou vyjádřil tím molováním?No a co?Já bych to namalovala taky a ještě horší..Nic jiného si ty lotři nezaslouží...Kalousek za pravdu,kterou mu ten hoch řekl do očí,s klidem uhodil...Jakým právem?!Janoušek úmyslně nabral autem ženu a je na svobodě?Jakým právem?Je tady v tomto státě nespravedlnost....A co naši politici?Ty nás okrádají a je jim jedno,zda pochcípáme.Oni na to snad čekají a pak nás hodí do díry a zapálí...Jsou to zloději.,Tak Kalousku a nyní máš možnost dát facku mě.Tak pojď ty zloději.Nebojím se.Vás by měli zavřít až zčernáte..Ale dojde na vás,uvidíte a nebude to již dlouho trvat.není možné,aby to šlo takto dál...EU nám byl čert dlužný......
| This discussion has been closed. |
Nevím zda měl pan Smetana svého obhájce, ale pokud ho měl, prokázal panu Smetanovi medvědí službu a měl by vrátit honorář, protože se zpronevěřil svému poslání.
V celé řadě věcí, projednávaných před našimi soudy , chybí pohled soudců přísedících. To mluvím pouze o těch , kteří svou funkci vykonávají zodpovědně . Bohužel velká většina soudců přísedících vůbec nezná spis a jde klidně soudit. Vůbec si neuvědomují, že mají v rukách minimálně následnou kvalitu života souzeného.
Svým podpisem pod touto peticí kategoricky protestuji proti skandálnímu rozsudku soudkyně Langrové nad panem Romanem Smetanou a žádám taktéž kategoricky jeho zrušení.
Odvolal se pan Smetana k soudu pro lidská práva ? O tom nikde nebyla zmínka. Šaman