Řidič autobusu občan Roman Smetana. Petice proti jeho uvěznění.
Nepřihlášený uživatel#576 Mar 04, 2012, 18:11
jj pravda
Nepřihlášený uživatel#577 Mar 04, 2012, 19:22
Inu bojovníka za Soudnost si asi představuji jinak,ale rozhořčená infantilita jistě není trestným činem!JarT
Nepřihlášený uživatel#578 Mar 05, 2012, 04:34
Re: Pouze ODS ???
Máte pravdu leda v tom smyslu, že tím, že se jen ODS ozvala žalobou z otykadlovaných stran, sbírá ona sama aktivně body pro ČSSD a další. Ale je to jen její volba, milá pětsetsedmapadesátko, jen její...
Možná ale rozpoutala něco víc a pak uř je to celkem jedno...
Nepřihlášený uživatel#579 Mar 07, 2012, 14:41
I studenti byli popraveni, když namalovali knír v novinách německému důstojníkovi.
Nepřipomíná vám to něco? Je to nezkutečné, čím se soudy zaobírají místo, aby řešili kauzy, které jsou opravdu důležité.
Jana
Nepřipomíná vám to něco? Je to nezkutečné, čím se soudy zaobírají místo, aby řešili kauzy, které jsou opravdu důležité.
Jana
Nepřihlášený uživatel#580 Mar 08, 2012, 14:24
Dobře podpisy využíjte !
Nepřihlášený uživatel#581 Mar 09, 2012, 12:39
Víte,bude mi již 70 let, je mi jasné, že k demokracii máme ještě hodně daleko,i když se již opravdu něco udělalo/viz tento mail, který Vám píši, ale to že tento případ soudila právě manželka pana Langera je hrozný, nic mi tato dáme neudělala, ale má smůlu, jmenuje se Langerova a to těžko bede smývat do konce svého života, proto tedy se připopjuji, ale na druhý straně, je to odvážná ženská a z tohoto případu je nutno dedukovat, že jinak než silou se se s těmito přisluhovači a zloději,tuneláři, lháři, kariéristmi,std. nevypořádáme-dobře si jsou vědomi, že jim jde o kejhák, proto do své smrti smrťoucí budou kolem sebe kopat a škodit. Josef Hajský
Nepřihlášený uživatel#582 Mar 11, 2012, 08:25
Souhlasím se vším, co Roman Smetana udělal a řekl.
petr#583 Mar 11, 2012, 11:36
politicky vezen
jako v 50. letech, vladni garnitura zlodeju likviduje sve oponenty i pomoci zmanipulovanych soudu. To je diktatura Klause, Kalouska a ODS.
Nepřihlášený uživatel#584 Mar 13, 2012, 09:16
Ony manýry, jimiž naši rádoby politici oplývají jsou do nebe volající. A proč taky ne, když první modrý pták s hnízdem v Praze není o nic lepší. Ale asi si nic lepšího nezasloužíme, když ministrem jmenujeme i spícího a moč neudržícího člověka a ošklivé počasí premiérem...
Nepřihlášený uživatel#585 Mar 13, 2012, 15:41
Jsem ráda, že jste se toho ujali. Velmi mě to pobouřilo.D.P.
Nepřihlášený uživatel#586 Mar 13, 2012, 22:09
Je to hnus Langrovi do krimu a znárodnit majetek.
Nepřihlášený uživatel#587 Mar 14, 2012, 10:42
Rozum by měl vždy zvítězit nad lží a nenávistí ! ! ! !
Nepřihlášený uživatel#588 Mar 14, 2012, 14:29
Když máme v této republice demokracii, že lidé mohou krást,zabíjet atd, tak může i pan Smetana kreslit po plakátech. Je to hnusné, že půjde za takovou blbost do vězení. Jsem zásadně proti!!
Nepřihlášený uživatel#589 Mar 14, 2012, 22:26
Naší kádři umí rychle řešit jenom takovéto hlouposti.Strácené miliardy těch si hajzl... nevšímaj.
Nepřihlášený uživatel#590 Mar 15, 2012, 02:04
Klaus jen dává milost korupčníkům,
zlá Langerová basu nezbedníkům.
Nebudem dál sedět za kamnama,
pozveme si na ni obudsmana!
zlá Langerová basu nezbedníkům.
Nebudem dál sedět za kamnama,
pozveme si na ni obudsmana!
Nepřihlášený uživatel#591 Mar 15, 2012, 03:33
Odsouzení pana Romana Smetany je porušením Ústavy ČR.
Nepřihlášený uživatel#592 Mar 16, 2012, 18:59
Rozhodně a důrazně podporuji VŠE, co napomůže ke svržení (a nejlépe i trestní stíhání) této sprosté, rádoby pravicové vlády + "prezidenta" Klause, největší škodné ČR!!!
Pan Smetana si z představitelů ODS udělal významný, ale vlastně pouze krotký vtip. Ve skutečnosti ta celá věrolomná banda zaslouží provaz!
Jiří Kohutka, Praha 2
Pan Smetana si z představitelů ODS udělal významný, ale vlastně pouze krotký vtip. Ve skutečnosti ta celá věrolomná banda zaslouží provaz!
Jiří Kohutka, Praha 2
Nepřihlášený uživatel#593 Mar 16, 2012, 19:59
Od takového lumpa jako je Klaus bych milost také nepřijal. A to, že se jde natvrdo sedět za takovouhle věc, tak to je 100x větší totalita jak za komančů. jako učeň jsem namaloval na 1. máje nudli Leninovi na plakátě a dostal jsem jen vynadáno. A jestli je píč* Langerová tak nestranná jak tvrdí, tak by taky měla odsoudit toho svýho grázla, ten jede ve skutečných lumpárnách.
Nepřihlášený uživatel#594 Mar 19, 2012, 09:49
Za pár dnů už nebudou k dostání v obchodech fixy.( Bude vyhlášena národní soutěž o nejveselejší plakát v ČR
Nepřihlášený uživatel#595 Mar 19, 2012, 15:49
Uražení hovniválové nemají co koho zavírat do vězení.
Nepřihlášený uživatel#596 Mar 20, 2012, 18:14
Roman Smetana nepatří do vězení. Je velkou chybou trestat slušného člověka, který nemá zastání a nemá jinou možnost projevu. V demokracii je jediný možnost protestu stávka, ale ještě se nestalo, že by se tím cokoliv změnilo. Svobodný člověk vyjádřil názor a vy ho chcete zavřít, hnus!
Nepřihlášený uživatel#597 Mar 21, 2012, 02:24
Píšeme rovněž petici proti rozsudku za Holešovskou výzvu.
Nepřihlášený uživatel#598 Mar 21, 2012, 11:39
fakt nevím, za jsem mrzla a nechala mlátit v listopadu 1989. SMUTEK.
MiBe#599 Mar 21, 2012, 11:56
Spravelnost?
Tak když on sedí za drobnou úpravu plakátů, jak to, že tu může vycházet bulvár s naprosto vymyšlenými kauzami? Jak to, že ti redaktoři nesedí taky? Aha oni nikomu nic nezničili a pověst není hmatetelná a lidi to kupujou a co je horší, věří tomu. Máme prostě vládu (a jejich aparát) jaký si tento národ zaslouží. Koho jsme si zvolili ten nám vládne. Bohužel!
Nepřihlášený uživatel#600 Mar 21, 2012, 19:16
Soudkyne Langerova se mela sama z procesu vyloucit pro podjatost, Langer by mel jit brucet za klientelismus a korupci ktere predvadel na MV, ostatne stejne jako kazdy druhy z PSCR, a jinych instituci namatkou (Benda, Kalousek, Bem, Tluchor, Rampula, M. Dvorak, Grygarek, Topolanek, Macek, Urban, Gross, Cunek, sranda studenti z prav v Plzni) ... a hromady jinych bezcharakternich chudaku.
| This discussion has been closed. |