Petice.com

Řidič autobusu občan Roman Smetana. Petice proti jeho uvěznění.

Kontaktujte autora petice

Nepřihlášený uživatel#576 Mar 04, 2012, 18:11
jj pravda
Nepřihlášený uživatel#577 Mar 04, 2012, 19:22
Inu bojovníka za Soudnost si asi představuji jinak,ale rozhořčená infantilita jistě není trestným činem!JarT
Nepřihlášený uživatel#578 Mar 05, 2012, 04:34

Re: Pouze ODS ???

#557: - Pouze ODS ???

Máte pravdu leda v tom smyslu, že tím, že se jen ODS ozvala žalobou z otykadlovaných stran, sbírá ona sama aktivně body pro ČSSD a další. Ale je to jen její volba, milá pětsetsedmapadesátko, jen její...

Možná ale rozpoutala něco víc a pak uř je to celkem jedno...

Nepřihlášený uživatel#579 Mar 07, 2012, 14:41
I studenti byli popraveni, když namalovali knír v novinách německému důstojníkovi.
Nepřipomíná vám to něco? Je to nezkutečné, čím se soudy zaobírají místo, aby řešili kauzy, které jsou opravdu důležité.
Jana
Nepřihlášený uživatel#580 Mar 08, 2012, 14:24
Dobře podpisy využíjte !
Nepřihlášený uživatel#581 Mar 09, 2012, 12:39
Víte,bude mi již 70 let, je mi jasné, že k demokracii máme ještě hodně daleko,i když se již opravdu něco udělalo/viz tento mail, který Vám píši, ale to že tento případ soudila právě manželka pana Langera je hrozný, nic mi tato dáme neudělala, ale má smůlu, jmenuje se Langerova a to těžko bede smývat do konce svého života, proto tedy se připopjuji, ale na druhý straně, je to odvážná ženská a z tohoto případu je nutno dedukovat, že jinak než silou se se s těmito přisluhovači a zloději,tuneláři, lháři, kariéristmi,std. nevypořádáme-dobře si jsou vědomi, že jim jde o kejhák, proto do své smrti smrťoucí budou kolem sebe kopat a škodit. Josef Hajský
Nepřihlášený uživatel#582 Mar 11, 2012, 08:25
Souhlasím se vším, co Roman Smetana udělal a řekl.
petr#583 Mar 11, 2012, 11:36

politicky vezen

jako v 50. letech, vladni garnitura zlodeju likviduje sve oponenty i pomoci zmanipulovanych soudu. To je diktatura Klause, Kalouska a ODS.
Nepřihlášený uživatel#584 Mar 13, 2012, 09:16
Ony manýry, jimiž naši rádoby politici oplývají jsou do nebe volající. A proč taky ne, když první modrý pták s hnízdem v Praze není o nic lepší. Ale asi si nic lepšího nezasloužíme, když ministrem jmenujeme i spícího a moč neudržícího člověka a ošklivé počasí premiérem...
Nepřihlášený uživatel#585 Mar 13, 2012, 15:41
Jsem ráda, že jste se toho ujali. Velmi mě to pobouřilo.D.P.
Nepřihlášený uživatel#586 Mar 13, 2012, 22:09

Je to hnus Langrovi do krimu a znárodnit majetek.

Nepřihlášený uživatel#587 Mar 14, 2012, 10:42
Rozum by měl vždy zvítězit nad lží a nenávistí ! ! ! !
Nepřihlášený uživatel#588 Mar 14, 2012, 14:29
Když máme v této republice demokracii, že lidé mohou krást,zabíjet atd, tak může i pan Smetana kreslit po plakátech. Je to hnusné, že půjde za takovou blbost do vězení. Jsem zásadně proti!!
Nepřihlášený uživatel#589 Mar 14, 2012, 22:26
Naší kádři umí rychle řešit jenom takovéto hlouposti.Strácené miliardy těch si hajzl... nevšímaj.
Nepřihlášený uživatel#590 Mar 15, 2012, 02:04
Klaus jen dává milost korupčníkům,
zlá Langerová basu nezbedníkům.
Nebudem dál sedět za kamnama,
pozveme si na ni obudsmana!
Nepřihlášený uživatel#591 Mar 15, 2012, 03:33
Odsouzení pana Romana Smetany je porušením Ústavy ČR.
Nepřihlášený uživatel#592 Mar 16, 2012, 18:59
Rozhodně a důrazně podporuji VŠE, co napomůže ke svržení (a nejlépe i trestní stíhání) této sprosté, rádoby pravicové vlády + "prezidenta" Klause, největší škodné ČR!!!
Pan Smetana si z představitelů ODS udělal významný, ale vlastně pouze krotký vtip. Ve skutečnosti ta celá věrolomná banda zaslouží provaz!
Jiří Kohutka, Praha 2
Nepřihlášený uživatel#593 Mar 16, 2012, 19:59
Od takového lumpa jako je Klaus bych milost také nepřijal. A to, že se jde natvrdo sedět za takovouhle věc, tak to je 100x větší totalita jak za komančů. jako učeň jsem namaloval na 1. máje nudli Leninovi na plakátě a dostal jsem jen vynadáno. A jestli je píč* Langerová tak nestranná jak tvrdí, tak by taky měla odsoudit toho svýho grázla, ten jede ve skutečných lumpárnách.
Nepřihlášený uživatel#594 Mar 19, 2012, 09:49
Za pár dnů už nebudou k dostání v obchodech fixy.( Bude vyhlášena národní soutěž o nejveselejší plakát v ČR
Nepřihlášený uživatel#595 Mar 19, 2012, 15:49
Uražení hovniválové nemají co koho zavírat do vězení.
Nepřihlášený uživatel#596 Mar 20, 2012, 18:14
Roman Smetana nepatří do vězení. Je velkou chybou trestat slušného člověka, který nemá zastání a nemá jinou možnost projevu. V demokracii je jediný možnost protestu stávka, ale ještě se nestalo, že by se tím cokoliv změnilo. Svobodný člověk vyjádřil názor a vy ho chcete zavřít, hnus!
Nepřihlášený uživatel#597 Mar 21, 2012, 02:24
Píšeme rovněž petici proti rozsudku za Holešovskou výzvu.
Nepřihlášený uživatel#598 Mar 21, 2012, 11:39
fakt nevím, za jsem mrzla a nechala mlátit v listopadu 1989. SMUTEK.
MiBe#599 Mar 21, 2012, 11:56

Spravelnost?

Tak když on sedí za drobnou úpravu plakátů, jak to, že tu může vycházet bulvár s naprosto vymyšlenými kauzami? Jak to, že ti redaktoři nesedí taky? Aha oni nikomu nic nezničili a pověst není hmatetelná a lidi to kupujou a co je horší, věří tomu. Máme prostě vládu (a jejich aparát) jaký si tento národ zaslouží. Koho jsme si zvolili ten nám vládne. Bohužel!
Nepřihlášený uživatel#600 Mar 21, 2012, 19:16
Soudkyne Langerova se mela sama z procesu vyloucit pro podjatost, Langer by mel jit brucet za klientelismus a korupci ktere predvadel na MV, ostatne stejne jako kazdy druhy z PSCR, a jinych instituci namatkou (Benda, Kalousek, Bem, Tluchor, Rampula, M. Dvorak, Grygarek, Topolanek, Macek, Urban, Gross, Cunek, sranda studenti z prav v Plzni) ... a hromady jinych bezcharakternich chudaku.