Řidič autobusu občan Roman Smetana. Petice proti jeho uvěznění.
Hrůza
Re:
dobu minulou si nepomatuji, ale je doočí bijící že soudí manželka politika, který volby v dotčeném kraji prohrál.
Navíc neučinil nic zas tak závažného.
A to pomíjím to, že volební plakáty nejsou reklamou (podle zákona vám je můžou vhodit do schránky i když reklamu odmítáte - neb se nejedná o komerci) pak ale nechápu jak nekomerční věc lze poškodit a jak lze toto poškození vyčíslit v penězích, když je to nekomerční a peníze přeci jsou nástrojem komerce.
Osobně bych si přál aby se teď nekdo zvedl a nezkusil si vzpomenout jestli náhodou pan Lagr nekreslil v roce 1990 po plakátek komunistů, pokud ano, tak bych rád viděl paní soudkyni jak ho odsuzuje !!!!!!!!!!!
Přijde mi to docela uhozené,měli by zavírat jiné lidi.Ten co ho udal,to bude dobrý parták.To,že bude v krimu,mu už nikdo neodpáře a je jedno že na 100 dní.Možná mu to naopak pomůže,díky tomu,že je mediálně známý.Těžko říct,co mu sudičky předurčily.Každopádně komunisti by z něho radost neměli.Možná tyhle karikatury ho uvězní.Lidi jsou různého druhu.Tento druh je v ohrožení!!!
A máme tu další dva politické vězně:-)
Vyjádření velké podpory váženému panu Romanu Smetanovi před zloději a podvodníky
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Vandalismus
Drahý Kočkopsi.
Pokud postříkám sprejem zeď domu, je to vandalismus. Pak následuje trest - pokud tedy dostanu škodu k úhradě je to naprosto v pořádku. Stejně tak dostal škodu k úhradě pan Smetana a zaplatil. Pročetl jsem si všechny komentáře a jsem rád, že v tomto státě zůstává ještě pár lidí kteří používají rozum a není jim lhostejná budoucnost naší "demokracie".
Skutečná demokracie by měla měřit všem stejným metrem. Pokud mi bude umožněno uštědřit Ti "čtyři výchovné facky" stejně tak jako je fláknul nevychovanému mladíkovi pan ministr Kalousek a ocenění "nezávislým" soudem bude i pro mne stejné - tedy 1.000,- Czk, milerád tuto bankovku obětuji. Třeba se Ti poté rozjasní a uvědomíš si, že se zde nediskutuje o prachsprostém vandalismu.
Tvá Psokočka.
| This discussion has been closed. |