Řidič autobusu občan Roman Smetana. Petice proti jeho uvěznění.
Když projeví svůj názor třeba tím že namaluje už tak směšnému politikovi nějaký ten doplněk tak ho zavřou.
Je to k zblití sledovat tu jejich politickou šaškárnu,jak ODS tak VV a podobných korytářů.
Re:
naprostý nesmysl by mě zajímalo co by každý z vás dělal kdyby mu nějaký blbeček počmáral jeho vlastní majetek... mohl být rád že dostal jen 100 hodin, jiní soudci by mu napařili víc... a další postup je už jen a jen v jeho režii... i to že jej v první chvíli naprášili kolegové svědčí o tom že amatérský malíř čmáral je spíš trouba...
Re:
psychopat, blázen, trouba... v kolektivu oblíbený (kolegové jej naprášili co udělal) sám s rodiči (v jeho věku bez rodiny partnerky) to vše o něčem svědčí....
PETICE
Re:
Ale hlavně se musí stavit pro ty svoje spolurozkrádače. Na př.:Staňula/mašinfíra/GR.,Němec /exmin.-alias telefonista, 150.000.- za telef./měs./no pí. Langerovou tu taky,plus s tatinem,/exmin. vnit./ No je jich moc,navrhuju přistavit zvláští vlak. /žamřížované/Ale hlavně aby nezapoměli vzít teho hlavního PRIVATIZÁTORA-TUNEL dědka.To je jejich vedoucí,ten to obrovské,nekontrolovatelné,rabování začal!!! č.18.12
Jen by mně zajímalo jak dlouho ještě si necháme něco takového líbit????????????????
Vydělávejte 2% denně
Spolecnost investuje do forexu a poskytujete ji svym vkladem kapital. Pokud nechcete investovat sve penize, lze investovat provize, ktere dostanete za to, ze privedete nove investory.(nedoporucuju, je to zdlouhave) Jinak neni nutne nekoho shanet. Vydelava se i tak. Je to jen takovy bonus. Navic spolecnost poskytuje 10USD na vyzkouseni.
A za tykadla velkozlodějům basa, to je jako ve stalinistickém režimu Ruska 30. let!
Proč ne?
| This discussion has been closed. |
Jsem ročník 1947 prožil jsem 68 rok atd ve státní správě
ale takovej humus jsem v životě nezažil co nyní. A lituji svá vnoučata,ti budou mít ze zbytku života peklo .To co provedli s p. Smetanou je toho vizitka !Fandím mu a takových více !!