Řidič autobusu občan Roman Smetana. Petice proti jeho uvěznění.
Obecně jde ale o drobnost ... :)
Nemohu souhlasit s rozsudkem. Soudkyně rozpětí paragrafu tr. zákona v uvedené věci p. Smetany,uzpůsobila dle vlstního stropu myšlení. Dala tím najevo jeho nízkou úroveň. Dalo by se říci nenápadná politická msta za zesměšnění politických parazitů ČR. Je mi líto p. Smetany, který nevyužil odvolání a právní pomoci. Rozsudek by se zhroutil jak balíček karet. Vyjádření, nespokojenost, s politickou situací udělal velmi jemně. Přezkoumat a osvobodit "ODSOUZENÉHO". Žádné maření úředního rozhodnutí. Lidský pohled, tzv. meziřádkový. Proč dvojí metr. Není zakázán pro karikaturisty, TV pořad Krause, Gumáci a další.
This comment has been removed by the author of the petition.
Re: NAVRHUJI DROBNOU DIVERZI NA ÚŘADECH
#1010: TAJNE - NAVRHUJI DROBNOU DIVERZI NA ÚŘADECH
vzpamatujte se!
Re:
Nevim jak je pí.Langrová stará,ale si myslim že taky studovala na právech v Plzni.Dyk ten jeji má taky jakisik tituly a móc rychle udělany. Proto nepišu Judr..ale paní. Protože su přesvěčené,že žádné poctivé Judr.by se toďka k temu nesnižil!Napálil by Romanovi pokutu a tim to haslo.PS. Jináč stema očiskama to plně sóhlasim,protože oni majó ty ogáliska otevřeny jenom na neco!!Co vyhovuje jim,té bandě zkorumpované!
A TO SE ČESKÁ REPULIKA CHVÁSTÁ ŽE JE TADY DEMOKRTACIE STYĎ SE REUBLIKO .
JE TO PROSTĚ HNUS NEJVĚDŠÍ A DNES LITUJI A STYDÍM SE ZA TO, ŽE JSEM V 89 CINKAL KLÍČEMA !!!!!!!!!!!
| This discussion has been closed. |
den. Chtěl bych vám jenom sdělit, že jsem se k případu Romana Smetany
dvakrát vyjádřil na svém blogu. Napsal jsem ministrovi Pospíšilovi
žádost aby podal Stížnost k Nejvyššímu soudu pro porušení zákona. Vše
najdete na
http://drevojan.blog.idnes.cz/c/253577/Zachranme-rebela-Romana-Smetanu.html
http://drevojan.blog.idnes.cz/c/253095/Pospisil-ministr-nespravedlnosti-zacina-byt-ochromen.html
Snad to pomůže Romanu Smetanovi, který má mé velké sympatie jako
bývalého politického vězně.
S pozdravem Zbyšek Dřevojan, Znojmo.