Petice.com

Zabíjí nás exekuce – otevřený dopis vedení státu

Je tu Pochod Mlčící Většiny

Nepřihlášený uživatel#1 Apr 05, 2017, 12:36

Mirku, těžko dostaneš (já ale chci věřit, že ano) lidi do ulic :(! ... myslím, že 95 % je na tom tak špatně, že nemá sílu (hlava i peníze) vycestovat a podpořit pochod v Praze!! ... já bych taky rád, ale nemám na to :(!
Rád bych přispěl myšlenkou, návrhem, (a psal jsem to i v dotčených skupinách na FB), že levnější a jednodušší bude forma nátlaku přes zahlcení e-mailovými osobními příběhy odeslanými přímo mlčící většinou na všechny důležitá místa jako ministerstva, ombudsman, úřady, televize, rozhlas... 

Nepřihlášený uživatel#2 Apr 06, 2017, 06:45
Vážený pane Vojáčku,
vaše iniciativa je dobrá, ale pro občany, kteří jsou sužování exekucí, není možné, aby se do Prahy dostali, a to zejména z finančních důvodů. Já osobně se snažím kandidovat, přičemž jedním z bodů mého politického programu je zrušení soukromých exekutorů a zákaz lichvy. Prosím, pochopte, že pokud o zákonech nebudou rozhodovat lidé s normálním občanským přístupem k problémům občanům, je mi líto, protesty jsou dobré, ale zvolení na ně kašlou. Pokud budete potřebovat pomoci s organizací, jsem vám k dispozici.
Ing. Marie Paukejová, České Budějovice, tel. 602 148 876

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.