CESKÁ PROTI SLOUCENÍ
Re:
Chodim na Jírovcovku, zvládám školu i sport- jsem v reprezentaci- a ani na to nepotřebuju nákou speciální školu... Celkem by mě zajímalo, kolik je takových lidí na GONu!
P.S.: Sice máte možná stejný osnovy, ale u nás se učí mnohem víc než je v nákých pitomých osnovách a krom toho v osnově je daný co tě maj naučit, ale neni tam do jaky hloubky to máš probrat a to je celkem velkej rozdíl!
Jak to dopadlo na zasedání zastupitelstva? Děkuji za odpověď.
....aha, já už mám úterý.. Nu nic, přeji hezký večer =D
Zasedání zastupitelstva
Dobrý večer. Zasedání zastupitelstva se koná zítra tj. 31.5.2011 od 10:00 a je veřejně přístupné. Proto kdo byste se ho chtěl osobně zúčastnit a případně se zapojit do diskuze můžete !! Přijďte nás podpořit ! Bod jednání číslo 41.
Re:
budova je města :D Takhle to tu vážně funguje, neni to vtip :D
Re:
Terezo, přijďte nás podpořit. Vím, že maturujete, ale pak máte cestu kolem. Myslím, že kolem poledne bychom mohli přijít na řadu.
Re: Re: Re:
Zítra vyvěsíme na web výsledkové listiny soutěží, bohužel pouze za poslední 2 roky. Prosím, nezapomeňte je prostudovat. Děkuji.
Rodiče Michael a Marie Jindrovi
Re:
Přečetla jsem si reakce na sloučení gymnázií a mám velikou potřebu se k tomu jako matka dcery, která studuje GON, vyjádřit. Toto osočování ze strany studentů, pedagogů a rodičů studujících GČ hraničí s honem na čarodějnice. Mohu jen napsat, že dcera se musí připravovat na vyučování stejně, jako by se musela připravovat na GČ, má dopolední i odpolední tréninky, o víkendech závody. Na GON šla s velice dobrými výsledky ze ZŠ. Myslím, že sport v mladých lidech pěstuje sebezapření, učí se prohrávat a to je, myslím, velice důležité pro jejich další život, který není jen o výhrách. Znám absolventy GONu, kteří úspěšně vystudovali VŠ a jsou např. dobrými pedagogy. Je velice smutné, že se kvůli sloučení talentovaní mladí (ať už ve vědeckých či sportovních disciplínách) rozdělí na dva tábory, které bude provázet nenávist. Škoda.
Re: Re:
tzv. osočování je jen vnější projev reakce na realitu neuváženého, nezralého a účelového rozhodování místní elity. Schopnému a nadanému člověku je primárně jedno, jakým školským systémem projde a co při tom dělá ve volném čase či v čase organizovaném školou, prostě na to má a splní proto požadavky školy od cvrkání kuliček přes recitování oslavných básní na diktátory přes čuchání H2S a kuňkání rosniček po derivování složených funkcí. To že sportovní zaměření GONu je terčem, je právě jen díky potřebě vymezit v čem je vlastně podstata nesouhlasu se sloučením a to především veřejnosti spojené s GČ. Veřejnosti spojené s GON je to víceméně jedno, co se s GON a GČ děje. V očích mých je GČ představitelem tradice, skvělé atmosféry, která může přinést absolventu víc, než co přinese pouhé maturitní vysvědčení. Tradice a atmosféry, která ale není postavená na soutěžení ve sportu, proto ostatně chodí i schopní žáci na GON, protože chtějí hlavně dál sportovat ve svém sportu, zatímco jsu i takoví, kteří místo na GON jdou na GČ či GJ a sportují dál ve svém volném čase a na i srovnatelné úrovni se studenty na GON. Takže žádný hon, jen hledání, vymezování rozdílů, u kterých se očekává vliv na současných stav na GČ.
Právě proto by se měla zachovat obě gymnázia. A konečně překonat ten pohled dvou táborů.
Ráda bych se postavila za školu, která mi tolik dala, i na zastupitelstvu, bohužel jsem musela být v práci..
Výsledek?
Re: Výsledek?
Podle rozhodnuti, ktere jsem nasel bude Gymnázium Česká sloučeno s Gymnáziem Olympijských nadějí
Re: Re: Výsledek?
Muzu se zeptat, kde jste rozhodnuti nasel?
Re: Re: Re: Výsledek?
Re: Re: Re: Re: Výsledek?
#395: host - Re: Re: Re: Výsledek?
To je ale jen návrh změn zřizovacích listin, pokud by návrh na sloučení prošel - je to příloha k projednávanému bodu číslo 41.
Re: Re: Re: Re: Re: Výsledek?
#397: - Re: Re: Re: Re: Výsledek?
Je to opravdu jen návrh?
Napište, prosím, jak to dopadlo a kolik bylo nakonec podpisů.
Děkuji
výsledek
| This discussion has been closed. |