Petice za zákaz kouření v restauracích
Re:
Přesně tak. A navíc si já, jako provozovatel restaurace, mohu vybrat, jestli se u mě bude kouřit, nebo ne. Chci mít luxusní nekuřáckou restauraci, nebo pajzl, kam se chodí na pivo? Zcela moje věc, kterou by měl každý, kdo chce přijít, respektovat...
kde je svoboda podnikání?
Jsem pro petici, ať si každý provozovatel restauračního zařízení sám určí, jakou provozovnu chce mít! In je nekouřit, pokud chce být out tak ať je, ale my nemáme právo ho poučovat či měnit jeho zaměření! Vždyť nejsme nucení ho navštěvovat a podporovat ho! A pokud tam bereme svoje děti, je to naše chyba a nezodpovědnost, že jako nekuřáci bereme děcka do kuřáckých prostor!
Kuraci si v restauracich jdou zakourit ven. PRed restauracemi jsou popelniky a kupodivu ma toto koureni venku jeden dobry efekt. Kuraci se tak seznami i s jinymi lidmi, kteri venku kouri. Doporucila bych ceskym politikum, aby prestali myslet na to, ze sami kouri a ze je to nepopularni rozhodnuti a konecne po patnactilete debate prijali zakon, ktery by zakazal koureni ve vsech verejnych prostorach.
Andrea Ohlsson
Re:
Jestliže si na severu chcete tahat děti do knajp, tak si to dělejte, ale netahejte to laskavě sem. Tady neni na chlastání matek s dětmi, nikdo zvědavej.
Re: Re: Pasivní kouření
#5: m_c_k - Re: Pasivní kouření
To je sice pěkné co tady povídáte o svobodě podnikání atd. jen se chci zeptat co řeknete svému zaměstnanci, (číšníkovi,servírce,barmanovi...) když Vám po 10 letech oznámí, že má rakovinu plic ?? Pracuji 1,5 roku v gastronomii a zdravotní problémy co mi vyvolalo tahle práce v zakouřeném prostředí nikomu nepřeji. Nemělo by být ZDRAVÍ na tom 1 místě ???
Re: kde je svoboda podnikání?
Re: Pasivní kouření
tragediemi v rodinách, škoda, že nemůže něco takového prožít
Re: Re: Pasivní kouření
#5: m_c_k - Re: Pasivní kouření
Existuje jakýsi zákon o zákazu kouření na pracovišti, takže by úplně stačilo zrušit výjimku vztahující se na hospody a dopřát personálu stejná práva, jako máme třeba my kancelářské krysy.
Navíc mi to pomůže s tímto zlozvykem přestat. :)
Re:
to ale neni o kurackych hospodach, ale jen a jen o tobe a tvoji slabe vuli brouku ;)
This comment has been removed by the author of the petition.
Reason for the removal: insults to others
| This discussion has been closed. |
Veřejné prostranství